שלוחא דרבנן
משתמש רשום
אז בעצם מה שאת אומרת זה פשוט לא להתייעץ עם סוכניםזה לא רע.
מחפש סוכן לטיפול בפנסיה, השתלמות, גמל, חסכון לילד.
יש לכם המלצה?
אז בעצם מה שאת אומרת זה פשוט לא להתייעץ עם סוכניםזה לא רע.
מחפש סוכן לטיפול בפנסיה, השתלמות, גמל, חסכון לילד.
יש לכם המלצה?
בפרטימי הסוכן?
איזה חברה?
כן.אני פתחתי היום לבד קרן השתלמות דרך מיטב. עשיתי טעות? אני עמצאית ואמרתי אני חייבת לפתוח היום כדי שאני יספיק את שנת המס הנוכחית.
אמרתי קודם נפתח אח"כ מקסימום נעביר
אני באמת יכולה להעביר בקלות?
יקרים.ואיך אני יודעת כמה דמי ניהול יש לי?
אז לאיפה כדאי לעבור?כן.
יקרים.
באזור 0.8% מהצבירה.
אתה יכול למחוק את המייל שלי?אשמח גם בגימייל
תודה!
אני לא יודעת על איזה יועץ מדובר שלוקח את הסכום הזה.בודאי זה לא שווה 1800 ש"ח ליעוץ [עדיף להשים את זה עכשיו בהשקעה ירויח יותר]
כןאתה יכול למחוק את המייל שלי?
כן
אבל תוכל לשלוח לי?
שלחתי@שלוחא דרבנן ראית?
אני רוצה למחוק..
אני לא יודעת על איזה יועץ מדובר שלוקח את הסכום הזה.
אני כן יכולה לומר שיועץ אובייקטיבי שנניח רק עוזר להגיע לדמי ניהול של חצי או רבע או חמישית ממש ששילמו עד לאו זמן בכל מיני מוצרי השקעה, אז הרווחים שנגרמים רק מפעולה קטנה כזאת זה יכול להגיע למאות אלפי ש"ח!!
וזה לדעתי הנושא הכי קטן שיש ליועץ אובייקטיבי לעזור, ויש הרבה פעמים שיש גם הרבה מה לייעל ולשפר מלבד בנושא של דמי הניהול.
אשמח לכל עזרה או המלצה עליה
אם היא באמת שווה מחיר של 1800 ש"ח
תודה,
אם ספציפית רק לזה - אתה צודקאם אתם מסכימים שבגדול הנושא זה הדמי ניהול
אז עשיתי דבר פשוט 2-3 טלפונים לסוכנים-כמו שעושים בביטוחי רכב וכדו' [אני מבין שכל אחד עובד עם חברה אחרת]
אבל בסוף יום אני רואה באיזה חברה אני מקבל את הטוב ביותר
בודאי זה לא שווה 1800 ש"ח ליעוץ [עדיף להשים את זה עכשיו בהשקעה ירויח יותר]
זה נכון לגבי מי שיש לו צבירה ענקיתרק מפעולה קטנה כזאת זה יכול להגיע למאות אלפי ש"ח!!
[כמובן אני בא רק כדי להחכמים]2-3 טלפונים לסוכנים-כמו שעושים בביטוחי רכב וכדו' [אני מבין שכל אחד עובד עם חברה אחרת]
אבל בסוף יום אני רואה באיזה חברה אני מקבל את הטוב ביותר
בודאי זה לא שווה 1800 ש"ח ליעוץ [עדיף להשים את זה עכשיו בהשקעה ירויח יותר]
@רחל עומסירחל עומסי יועצת פנסיונית - מישהו מכיר/יודע?
היא גם עושה תכנון פרישה?
היא גם עושה תכנון פרישה?
הצעה מעולה.השקעות R הון מה אתה אומר?
בעיני פנייה ליעוץ פרטני,בא אני יגיד לך דבר פשוט, את המידע מה ואיך להשקיע נראה שאתה יודע ומבין מקריאה בפורום. לא יהיה הרבה מה לחדש לך.
0.35 במגדל זה פחות או יותר ההצעה שגם מקצועי בלבד תציע לך [אני הגעתי בעבר לבד ל0.34, היום זה מה שיש] ואם נתנו לך את השם של הסוכן בפרטי - זה מעולה.
הסוכן עצמו ייעץ לך אפילו שהוא מרוויח מהחברה... לפתוח את הקרן השתלמות על מסלול הלכה כדי לקבל את הדמי ניהול הזולים ואז להעביר לS&P500.
אני אומר את זה מנסיון שלי והרבה הרבה מחברי.
בגדול אם תשב על החשבונות שלך ותסדר אותם, לא יהיה ליועצים פה בתשלום מה לתרום לך מעבר למה שהם תורמים בחינם בטובם מע"ג הפורום. [כולל הכל תלוי לפי הנתונים האישיים וכל זה... אחרי שראיתי את היעוץ שלהם לחברי].
אני רואה פה הרבה שכותבים את זה.לפתוח את הקרן השתלמות על מסלול הלכה כדי לקבל את הדמי ניהול הזולים ואז להעביר לS&P500.
כמות הידע שאפשר לצבור פה למי שמעוניין להגדיל ראש היא מטורפתלמה שהם תורמים בחינם בטובם מע"ג הפורום
תודה על הדברים. רק ביחס לעלות הזניחה...... [שלחתי אליך חבר ממש לפני שבוע וחצי] זה המון המון כסף לעומת ההשקעה הזניחה של לימוד הדברים.בעיני פנייה ליעוץ פרטני,
היא פחות טובה מאשר אוריינות פיננסית שאפשר לרכוש כאן בפורום.
אבל עדיין חלק גדול מהאנשים זה מתאים להם.
(תכלס זאת עלות זניחה. אפשר להגדיל ראש.)
מי שחושב שביעוץ פרטני הוא ישמע סודות
הוא יכול להרגע שאין סודות
ודאי לא בתחום הפיננסי שהתחרות גדולה
וכל אחד רוצה לשווק את מוצריו.
בוודאי שזה מצליח. זה בחברת מגדלזה באמת מצליח? בכל החברות?
אם אתה לא במגדל - בוודאי. אם אתה כן במגדל ומשלם יותר דמי ניהול, אני לא מכיר דרך מסודרת להוריד [חוץ ממיקוח, או יציאה לחברה אחרת וחזרה למגדל]ומה לגבי מי שכבר נכנס מיד ל סנפ 500. יש אפשרות לעשות את התרגיל הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: