יש הוט.יש תשתית אחרת חוץ מבזק? אופציה אחרת?
יש הוט סיבים עם נטפרי הבעיה שמכמה לקוחות שלי הבנתי שלמרות שהמהירות הרשמית שם הוא *3 מבזק רגיל בפועל הוא יותר איטי ..יש תשתית אחרת חוץ מבזק? אופציה אחרת?
כןכרגע מחובר לסיב ויש ציוד פרטי
כיום יש תשתית מבזק וספק יוסי תקשורת (עמית נט) ועובד מצויין בניגוד לתלונות כאן, אך יקר יותר לעומת המחיר שלך
האם הספק שלך הוא בזק ?
עברתי ל019
ספק?עברתי ל019
כמה אפשר לסבול?
יש ב019 סיבים ?עברתי ל019
כמה אפשר לסבול?
עם נטפרי לפי הידוע לי איןיש ב019 סיבים ?
אני אחרי 'עמיתנט'עם נטפרי לפי הידוע לי אין
אבל אפשר לעשות סיב בזק עם ספק עמיתנט תומך נטפרי מה שימנע את כל הניתוקים
כי כל הניתוקים בבזק זה בגלל הספק שלהם לא בגלל התשתית..
אגב אני בדקתי היום מול נטפרי ובזק הם מודעים לתקלות וטוענים שתוך כמה ימים זה הולך להסתדר מקוה שכך יהיה..
עם ספק של בזק?אני בזק ונטפרי בלי תקלות
איך יכול להיות?
כן,אני בזק ונטפרי בלי תקלות
עם ספק של בזק?
יש לי הרגשה שזה עובד שם כמו בחברת חשמל בקיץ כשיש עומס מורידים את השלטר באיזור מסוים בארץ לכמה שעותכן,
תשתית,
מחוברת עם וויפי לראוטר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: