את 2 הפשטידות האחרונות אם אני מוסיפה קישוא, זה עדין טוב בהקפאה?חשוב מאוד לא להפשיר פשטידה אלא להעביר מהמקפיא ישירות לחימום בתנור או על פלטה
פשטידת גזר ובטטה
צפה בקובץ המצורף 967001מאפים - אשכול הפשטידות
פשטידת ריצ' מוצלח במיוחד זה נשמע כמו עוגה מתוקה, לא? מגישים את זה כתוספת?www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 967002
צפה בקובץ המצורף 967003פרווה - שיתוף- ארוחת ערב מפנקת---
למה אין תודה של אימוג'י מלקק שפתיים (בעצם בולע רוק)?www.prog.co.il
לבסיס:פשטידת אננס ואוכמניות
כןאת 2 הפשטידות האחרונות אם אני מוסיפה קישוא, זה עדין טוב בהקפאה?
שתפי!
אם יש תמונה, זה כבר ליגה!
@הרי זהב תודה, הכנתי היום! בינתיים זה בתנור. כבר די הרבה זמן...פרווה - פשטידה אלגנטית בשלושה צבעים, קלה מאוד להכנה.(תמונה כמובן)
פשטידה בשלושה צבעים היא רעיון מוכר, דפדפתי באשכולות שונים שהוזכרה שם כזו אבל: 1.היתה מורכבת יותר להכנה.(אפייה בכל שכבה, תערובת נפרדת לכל צבע וכד') 2.עם רכיבים פחות יומיומיים כאן יש לי פשטידה מעולה וטעימה מאוד!! נחתכת יפה, ומחומרים זמינים ושגרתיים ולא פחות חשוב קלה ממש להכנה. ממליצה בחום...www.prog.co.il
כל תנור אחרת.@הרי זהב תודה, הכנתי היום! בינתיים זה בתנור. כבר די הרבה זמן...
כמה זמן את אופה אותה?
רק הזרוע כואבת לי מאוד מהגירודים
תודה! יצאה מעולה.כל תנור אחרת.
סביבות שעה
שמחת אותי.תודה! יצאה מעולה.
מאז שקיבלתי את העיצה הזאת ממך אני לא גומרת להודות לך כל פשטידה יוצאת לי מעולה מהקפאה!!!חשוב מאוד לא להפשיר פשטידה אלא להעביר מהמקפיא ישירות לחימום בתנור או על פלטה
פשטידת גזר ובטטה
צפה בקובץ המצורף 967001מאפים - אשכול הפשטידות
פשטידת ריצ' מוצלח במיוחד זה נשמע כמו עוגה מתוקה, לא? מגישים את זה כתוספת?www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 967002
צפה בקובץ המצורף 967003פרווה - שיתוף- ארוחת ערב מפנקת---
למה אין תודה של אימוג'י מלקק שפתיים (בעצם בולע רוק)?www.prog.co.il
שמחה לשמועמאז שקיבלתי את העיצה הזאת ממך אני לא גומרת להודות לך כל פשטידה יוצאת לי מעולה מהקפאה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: