איך ניתן ליצור איתכם קשר?יש לי זוג חדש בקופסא ב360 ש"ח
מבני ברק
כתבתי באשכול אחר שאני גם לא מרוצה.קניתי ביאמבה מקורית בהרבה כסף - והתאכזבתי מאוד!!
לא חזקה מספיק, לא מרוקנת עד הסוף
הכלי לא מספיק הרמטי והחלב נוזל.
בקיצור- לא התחברתי בכלל...
את יודעת אולי איפה יש גמח שמשאיל את זה? אפילו ליום.... (ב"ב, ירושלים, ביתר)כתבתי באשכול אחר שאני גם לא מרוצה.
אמנם עכשיו קצת יותר הולך לי, אבל עדיין לא תמיד מסתדרת איתה.
הבנתי שיש כאלו שממש מרוצות, ויש כאלו שממש לא...
אין לי מושג...את יודעת אולי איפה יש גמח שמשאיל את זה? אפילו ליום.... (ב"ב, ירושלים, ביתר)
פשוט אני רוצה לקנות, ואני לא יודעת אם זה יתאים לי.
הבנתי גם שיש 2 גדלים במשאבה הזו, לפחות לחיקוי מעלי...
למה?דיס - רק בתגובה פרטית.
שווה להזמין?זה מה שהמליצו לי פה
מנסיון כמה חודשים
XIMYRA S12 ידיים משלוח חשמלי שד משאבות אמא חלב חולץ נייד שד משאבת לביש אלחוטי Breastpump - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כן!!שווה להזמין?
מה אומר 24או 27 mm?
לדעתי החיקוי מאלי אקספרס לא שווה בכללשווה להזמין?
מה אומר 24או 27 mm?
מצאת?את יודעת אולי איפה יש גמח שמשאיל את זה? אפילו ליום.... (ב"ב, ירושלים, ביתר)
פשוט אני רוצה לקנות, ואני לא יודעת אם זה יתאים לי.
הבנתי גם שיש 2 גדלים במשאבה הזו, לפחות לחיקוי מעלי...
גם אני חושבת ככה. לי זה קרהלדעתי החיקוי מאלי אקספרס לא שווה בכלל
היא ממעיטה את כמיות החלב
ולא רק אני אומרת את זה
אלא המון חברות שניסו והתאכזבו
ממעיטה? ככול ששואבים זה מגביר,לא?היא ממעיטה את כמיות החלב
התכוונתי לחיקוי מעליאקספרס. לא יודעת למה אבל זה מה שקרה לי. הזמנתי יועצת הנקה אלי הביתה לייעוץ והיא אמרה לי שבחיקויים המנוע לא שורד הרבה זמן. לא שמים לב לזה אבל פתאום יורדת תפוקת החלבממעיטה? ככול ששואבים זה מגביר,לא?
לי יש את המקורי- משאבת חלב Biamba Pump
ואני מאוד מרוצה שואב מעולה ומגביר את החלב מאוד.
ואפשר להסתובב בבית,ולעשות דברים תוך כדי.
דווקא אצלי ממש לא ממעיטהתכוונתי לחיקוי מעליאקספרס. לא יודעת למה אבל זה מה שקרה לי. הזמנתי יועצת הנקה אלי הביתה לייעוץ והיא אמרה לי שבחיקויים המנוע לא שורד הרבה זמן. לא שמים לב לזה אבל פתאום יורדת תפוקת החלב
בכמה את מוכרת?יש לי למכירה משאבת ביאמבה מקורית, הדגם החזק ביותר (פומפ סופט) דו צדדי.
היה בשימוש פעמיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: