לא מכירהלדגם הזה, ובעיקר לדגם הקודם שהעלית, יש איזשהו פיתרון להופכו לבקבוק סגור בסיום השאיבה?
אפילו כדי לרכוש בנפרד. זה ממש מטריח להעביר לבקבוק אחר/שקית - רק משום שהחלקים פתוחים ולא ניתן ישירות לאחסן בתיק או במקרר.
לא מכירהלדגם הזה, ובעיקר לדגם הקודם שהעלית, יש איזשהו פיתרון להופכו לבקבוק סגור בסיום השאיבה?
אפילו כדי לרכוש בנפרד. זה ממש מטריח להעביר לבקבוק אחר/שקית - רק משום שהחלקים פתוחים ולא ניתן ישירות לאחסן בתיק או במקרר.
אז תכלס את ממליצה לי להזמין את הדגם החדש שהזמנת? חברה שלך מרוצה?לי יש את הדגם הנ"ל ואני מאד מרוצה, כבר רכשתי לעוד 2 נשים שממש ממש מרוצות.
עכשיו רכשתי (עבור חברה) דגם אחר שלדעתי יותר מוצלח
הוא מתלבש יותר יפה על הגוף וממילא פחות בולט .משאבת שד לביש ידיים חשמליות חינם משאבות אם נוחות אספן חלב קל עם תצוגה הוביל 4 מצבים & 12 רמות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
במארז מגיע גם חלקי חילוף לחלקים הקטנים שיכולים להאבד (שסתום וכו')
כן, אני ממליצה להזמין, אם הייתי אני, הייתי מזמינה את זו.אז תכלס את ממליצה לי להזמין את הדגם החדש שהזמנת? חברה שלך מרוצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: