אני מאזור המרגזני לא יודעת מאיזה אזור את,
אבל ממליצה מאד להתייעץ עם עזר מציו
אין עדין הבחנה מאאג רק עשינו צילום שקדים וחזרנו לרופא ילדים השאלה אם אפשר לקבוע כבר תור לניתוח או שחיב קודם הבחנה מרופא אאג?אם כבר יש הבחנה מאאג,
חייב קודם הבחנה של אאגאין עדין הבחנה מאאג רק עשינו צילום שקדים וחזרנו לרופא ילדים השאלה אם אפשר לקבוע כבר תור לניתוח או שחיב קודם הבחנה מרופא אאג?
חייב הפניה מרופא א,א,גאין עדין הבחנה מאאג רק עשינו צילום שקדים וחזרנו לרופא ילדים השאלה אם אפשר לקבוע כבר תור לניתוח או שחיב קודם הבחנה מרופא אאג?
אין עדין הבחנה מאאג רק עשינו צילום שקדים וחזרנו לרופא ילדים השאלה אם אפשר לקבוע כבר תור לניתוח או שחיב קודם הבחנה מרופא אאג?
לבחור מנתח זה דרך שר" פ של הקופהתודה על כל המידע,
פנינו היום לשניידר והם אמרו לנו שעוד שחודש יחזרו אלינו אחרי שהרופא שלהם יבדוק את התיק (יש שם בסה"כ הפניה מהרופא בקהילה) ואין כלל אפשרות לקבוע מי המנתח.
גם לכם זה קרה? איך אפשר לבקש מנתח מסוים?
@פיין תמרי איפה עשיתם את הניתוח?
איך השגת תור להטל \ אטל ?הבן שלי לא נוחר, עבר בדיקת אלרגיה לא אלרגי לכלום
אבל מנוזל בצורה איומה עם נזלת ירוקה סמיכה עם ריח נוראי......
ניסינו לא יודעת כמה פעמים אנטיביוטיקה
כולל אנטיביוטיקה ממושכת של שבועיים
אין שום שיפור, יש לי תור להטל בשערי צדק לניתוח
יש מישהו שעבר את זה עם אחד הילדים ויודע להגיד אם זה עזר?
תתקשרי לזימון תורים בשערי צדקלא לניתוח - לבדיקה - מלא זמן התורים?
דרך הקופה אפשר?תתקשרי לזימון תורים בשערי צדק
המון פעמים יש ביטול ואפשר להיכנס בקלות בתוך מספר ימים
אני לא צריכה בשביל ניתוח- אני צריכה רופא אא"ג למשהו מורכב יותר- אז צריכה רופא טובאני גם במאוחדת אצל אטל ציבורי לא עלה לי שקל... אני צריכה עכשיו ללכת אילו פעם נוספת בגלל ניתוח שקדים זה חינם החיסרון הענק זה התורים הרחוקים
אני צריכה דןקא אותו כי הוא טיפל בילדה שלי בעבר ומכיר את התיק.
אם אין משהו מיוחד לא צריך ללכת אליו כל רופא טוב שמקבל בבית חולים בפרטי מטעם הקופה חינם זה מעולה הלואי ואני יכלתי ללכת לשם זה שרות פצצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: