תמיד יכול לחזור, לא קשור ללפני 3.העיניין ששמעתי שאם עושים לפני גיל 3 זה יכול לחזור . זה נכון?
וזה חלק מהמידע שמעניקים לפני הניתוח, בכל גיל.
תמיד יכול לחזור, לא קשור ללפני 3.העיניין ששמעתי שאם עושים לפני גיל 3 זה יכול לחזור . זה נכון?
הרופא שלנו לא אמר שזה יכול לחזורתמיד יכול לחזור, לא קשור ללפני 3.
וזה חלק מהמידע שמעניקים לפני הניתוח, בכל גיל.
גם אני היתי אצלו קצת קשוח אבל ניראה לי מקצועיהרופא לניתוח א. א. ג. ששמענו שהוא מספר אחד זה ד"ר דוד אטל משערי צדק-
ניתחנו את הבן שלנו אצלו (לקחנו אותו בתור רופא פרטי)
מאד מרוצים!! מקצועי מאד!
אשמח לקבל ממך טלפון או אפשרות אחרת ליצירת קשר עם הרופא לקביעת תור פרטי.הרופא לניתוח א. א. ג. ששמענו שהוא מספר אחד זה ד"ר דוד אטל משערי צדק-
ניתחנו את הבן שלנו אצלו (לקחנו אותו בתור רופא פרטי)
מאד מרוצים!! מקצועי מאד!
המזכירה שלו: מיכל- 0584685025אשמח לקבל ממך טלפון או אפשרות אחרת ליצירת קשר עם הרופא לקביעת תור פרטי.
אני צריכה ממש דחוף.
תודה !
אני גם מחכה לתור שלו וזה ממש דחוף לי אני נסתי ואני יודעת שיש לו מזכירה ממש קשה ואין כמעט מצב לזרז תורים אם למשהו יש פתרון אני ממש אשמח הבת שלי צריכה את זה דחוך ממשאשמח לקבל ממך טלפון או אפשרות אחרת ליצירת קשר עם הרופא לקביעת תור פרטי.
אני צריכה ממש דחוף.
תודה !
הבת שלי רק נוחרתאני עשיתי לבן שלי ניתוח שקד שלישי אצל ד"ר רועי הוד רופא פרטי מהמם! היה אנושי ויחס מקסים!
הילד היה בן 3, לא גיל כזה קטן אבל מאד נהנינו.
יש לו קליניקה בהרצליה והוא מנתח בהרצליה מדיקל סנטר, עובד עם כללית לדעתי ועם הביטוחים הפרטיים.
יש לו אתר את יכולה להסתכל אולי יש לו ניסיון לילדים קטנים.
עשינו את הניתוח ללא ביקור במרפאת שינה, אלא פנינו לד"ר הוד בעקבות כך שהילד ירק רייר, נחר והיה מאד מנוזל כל השנה, הרופא בביקור אצלו הכניס מצלמה דרך האף ובדק (- ממש בעדינות והילד לא בכה כמעט.)
המון הצלחה!
ז המלא כסף עדיפה לוותר... מהקופה זה בחינם....אנחנו הלכנו אליו בפרטי והיה לנו תור לאחרי שבועיים
גם לנו זה היה בחינם- יש לנו ביטוחז המלא כסף עדיפה לוותר... מהקופה זה בחינם....
הרבה רופאי אא"ג עושים את הבדיקה עם המצלמה במסגרת ביקור רגיל בקופההבת שלי רק נוחרת
ואני מחכה כבר 3 חודשים לתור למעבדת שינה.
אני רואה שכתבת שפניתם אליו ללא ביקור במעבדת שינה.
איך אפשר לפנות אליו? ומה העלות הכספית של כל הדבר הזה?
אני הצלחתי להקדים תור לחודש קודםאני גם מחכה לתור שלו וזה ממש דחוף לי אני נסתי ואני יודעת שיש לו מזכירה ממש קשה ואין כמעט מצב לזרז תורים אם למשהו יש פתרון אני ממש אשמח הבת שלי צריכה את זה דחוך ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: