אם למישהו זה באמת אכפת, אדרבא, שידאג שיפתחו את האופציה להירשם ל'מיי ויזיט' עם פל' כשר או מייל.
יש לזה פתרון וקוראים לו טלפון חכם.כבר פניתי למשרד מבקר המדינה בינתיים אין תגובה
אם למישהו זה באמת אכפת, אדרבא, שידאג שיפתחו את האופציה להירשם ל'מיי ויזיט' עם פל' כשר או מייל.
יש לזה פתרון וקוראים לו טלפון חכם.כבר פניתי למשרד מבקר המדינה בינתיים אין תגובה
יש ציבור גדול שלא יקנה פלאפון חכם, בשביל האופציה ההו כה חשובה לבטל תורים במיי ויזיט.יש לזה פתרון וקוראים לו טלפון חכם.
לא הייתי רוצה שכל אדם בעולם יוכל לדעת מתי התור שלי לפי מס’ זהות.יש לך מושג למי אפשר לפנות בעניין?
כבר פניתי למשרד מבקר המדינה בינתיים אין תגובה
למה א"א לבטל או לבדוק מתי התור לפי מס' זהות?
אני רוצה את זה אפשר לשלוח לי מייל 5382421 שטרודל ג'ימיילביום ראשון בשעה 7.25 בבוקר חיפשתי תור ללשכת ירושלים ומצאתי מיד לאותו יום לשעה 10:12
תנסו לחפש בבקרים
יש לי כרגע תור מיותר ל 21/8/22
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: