אני חושב שלא הובנתי, הקטע הוא לגלות ב"אמיתי" דברים מרתקים, לראות שמה סופות בים, בעלי חיים רודפים אחרי הטרף שלהם, לעקוב אחרי בזים.יש את זה של גוגל
אם אני לא טועה זה היה בהתחלה ואז הגיע ה"ממציא" שגילה שאפשר לנתק את זה מהבגד (מהגוף במקרה דנן) וזה ילך יותר טוב, וכן הווהמטריה חזקה עם קשירה על הכתפיים או הצוואר
שהידים יהיו פנויות להחזיק דברים או סתם לחמם בכיס המעיל
אם אני לא טועה בבתים חכמים יש בפלאפון אפשרות להדליק את הגז ולנעול את הדלת, לא רק לבדוק את המצב שלהם.כשאתה יוצא מהבית ומתלבט בפעם העשירית אם נעלת את הדלת או לא-איזושהיא אפליקציה שתבדוק את זה בלי שתצטרך לחזור ולגלות שנעול,כמובן!
וכנ"ל כשאתה במיטה ומתלבט אם הגז מכובה....
קיצור,לכל הכפיתיים בעם....
ואז אותם אלו שרצית להרגיע יפחדו שאולי האפליקציה לא תקינה וילכו לבדוק בעצמם...כשאתה יוצא מהבית ומתלבט בפעם העשירית אם נעלת את הדלת או לא-איזושהיא אפליקציה שתבדוק את זה בלי שתצטרך לחזור ולגלות שנעול,כמובן!
וכנ"ל כשאתה במיטה ומתלבט אם הגז מכובה....
קיצור,לכל הכפיתיים בעם....
קיים כתוסף.אני אתחיל במשהו ממש קטן.
אני רוצה שתהיה אופציה לסמן טקסט בוורד ודומיו, ובלחיצה אחת להקיף אותו בסוגריים.
למה כל פעם צריך לעשות שיפט 0, להקליד, ואז שיפט 9, לא מוגזם?!
חכי.משהו דחוף:
אופציה בפלאפון למצב של שקט חוץ משיחות מבעלי
אני ראיתי במודיעין עילית בחנות "טיים אלקטריק"איפה קונים
איך קוראים לו
ממש נכון...מסך לפני הקופות בסופרים, שיעריך איזה תור הכי קצר, (למי יש משלוח ואיזו קופאית תסתבך עם הביטול ותצטרך לחכות שעה)
ואז הכפייתיים שביננו לגמרי יאבדו את זה...משקפים לזיהוי חיידקים לא בריאים
יעזור לנקות ביעילות
מה הכוונה מלחם" שעושים הלחמות למוצרי אלקטרוניקה? ולוקחים בדיל עופרת שהופך להיות כדור קטן???אקדח מלחם בדומה לדבק חם, שהבדיל מתחמם ואפשר פשוט לירות אותו בלי להסתבך..
אין את זה בחנויות. בדקתי...
אחד הסודות הם, ולא נעים לומר את זה, שמי שנדחף מגיע ראשון...מסך לפני מחסומים צבאיים שיעריך באלו מהטורים יש פרצופים מחשידים שהולכים לתקוע את כל הטור.
על אותו רעיון,אפליקציה שתעריך מה הטור הכי מהיר בפקק. (אחד הדברים המכאיבים זה להמר על הנתיב השמאלי מתוך 3 ואז לגלות בעיניים כלות שהנתיב הימני טס ורק אתה חסום עם איזה סמיטריילר שיקח שבוע להשתחרר ממנו .)
אני לא הצלחתי להבין את ההצעהמכירים את זה שיש באוטובוס את המסך של התחנות ובכל תחנה מציינים איזה קווים יש שם.
מה הבעיה להוסיף את מס' התחנה ליד?
מילא אני לא מצפה שהם ירשמו ליד כל תחנה את זמינות הקווים כשאגיע לתחנה כי זה באמת צריך מסך ענק,
אבל לפחות את מס' התחנה ליד כל תחנה שאוכל לבדוק בעצמי.
או שפשוט ירשמו את הקווים שמגיעים בטווח של עד דקה כשהאוטובוס הנוכחי יגיע לתחנה הקרובה.
לדעתי חוסך המון כאב ראש במעבר בין אוטובוסים.
כמדומני ששמעתי פעם על כזו תחנה שסגורהיש
לא חיפשתם בחנויות הנכונות
יש קפוא של דורות
בגדול 90 אחוז מכל מה שכתבו פה כבר קיים (ציטטתי רק את מה שהיה נראה לי שמי שכתב באמת צריך...)
בעניין האוטובוסים אני בטוח שכבר יש מקום בעולם שחשבו על הדברים האלה אבל לא מצאתי בינתיים. אעדכן.
אבל מוזר לי שאף אחד פה לא חשב על הרעיון הכי פשוט לשים תחנות סגורות מכל הכיוונים. הסיוט הכי גדול שלי מתחב"צ זה לעמוד בתחנה בגשם ולהגיע הביתה רטוב ממסד עד טפחות. ואפשר אפילו לשדרג עם מזגן בשביל הקייץ!
אפרופו תחנות אוטובוס, הנה סרטון משעשע על מתיחה גאונית עם שלט פרסום של תחנת אוטובוס (למי שנפתח לו)
כמדומני שהכוונה לזה:אני לא הצלחתי להבין את ההצעה
א. אפשר למצוא את מספר התחנה ב2 מקומות - 1. מעל הדגל של התחנה 2. בתוך התחנה בראש הדף שרשום שם את כל הקוים העוברים בתחנה ועוד בצד ימין למעלה (אגב יש גם באמצע עידכון לאיזה תאריך זה מעודכן)
עכשיו אני חושב שהבנתי
שבגליון שיש בתוך התחנה שכתוב את מסלול הקוים העוברים בתחנה יהיה כתוב על יד כל תחנה שבמסלול שלהם איזה מספר תחנה, ובאיזה קוים אפר להתממשק. אבל כהיום זה לא דיגטלי, אתם מציעים שיהיה דיגטלי?
בדיוק, אבל שיהיה כמו רובה של דבק חם רק עם בדיל עופרתמה הכוונה מלחם" שעושים הלחמות למוצרי אלקטרוניקה? ולוקחים בדיל עופרת שהופך להיות כדור קטן???
אם זה זה? אז אני פעם הסתבכתי עם זה. ניסיתי להלחים מיקרפון קטן איכותי, וכל הזמן ברח הבדיל והכדור ברח לצדדים. עד שבסוף הלחמתי את המיקרפון עצמו והוא הלך לפח.
ומאז אני לא מלחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: