זושא דרבנן
משתמש צעיר
בצניעות המתקבשת, אבל אולי דווקא משתמש 'פרוג' יביא בס"ד את הפתרון לבעי'ה האין סופית הזו...
אקדים שהתכנית שלי מורכבת עם פירוט רב ומעלות וחסרונות, אבל אניח את התשתית וקווים כללים.
הרעיון הוא בגדול, 'להחליף את כל השטח עם כל התושבים של 'יו"ש' ב'עוטף עזה'.
קצת בפירוט, המדינה, בעיקר במצב הנוכחי יכולה לקחת את כלל אוכלוסיית יו"ש דהיינו הערים הידועות, רמאללה, ג'נין, שכם, וכל המסתעף, ולתת לאבו מאזן חצי בחיוך וחצי בדחיפה... לעבור לעוטף עזה, ובעצם לחבר את שני המקומות הללו.
כמובן שבימין הס מלהזכיר 'שני מדינות לשני עמים', אבל זה נכון כל עוד שהם 'בפנים' הארץ, אבל כשהם דרומה ומטה, אבו מאזן יקבל מדינה כרצונו של השמאל וארה"ב, וישראל תקבל את כל מרכז הארץ....
שאלות רבות יש לתכנית זו, כמו,
האם המנהיגים שלנו כיום, הם אלו שמסוגלים לצעד נועז שכזה.
מה עם החלקאות של ה'עוטף'.
מה המשמעות הבטחונית של מדינה שלמה של 'פתח' עם צאצאי חמאס ביחד...
ועוד שאלות רבות, שאולי לחלקם יש לי כיוון מחשבה..
האינטרס הישראלי מובהק, מה גם שבמחינה הלכתית, יו"ש הוא ודאי א"י, משא"כ העוטף ומטה...
אשמח לשמוע חוו"ד בענין...
אקדים שהתכנית שלי מורכבת עם פירוט רב ומעלות וחסרונות, אבל אניח את התשתית וקווים כללים.
הרעיון הוא בגדול, 'להחליף את כל השטח עם כל התושבים של 'יו"ש' ב'עוטף עזה'.
קצת בפירוט, המדינה, בעיקר במצב הנוכחי יכולה לקחת את כלל אוכלוסיית יו"ש דהיינו הערים הידועות, רמאללה, ג'נין, שכם, וכל המסתעף, ולתת לאבו מאזן חצי בחיוך וחצי בדחיפה... לעבור לעוטף עזה, ובעצם לחבר את שני המקומות הללו.
כמובן שבימין הס מלהזכיר 'שני מדינות לשני עמים', אבל זה נכון כל עוד שהם 'בפנים' הארץ, אבל כשהם דרומה ומטה, אבו מאזן יקבל מדינה כרצונו של השמאל וארה"ב, וישראל תקבל את כל מרכז הארץ....
שאלות רבות יש לתכנית זו, כמו,
האם המנהיגים שלנו כיום, הם אלו שמסוגלים לצעד נועז שכזה.
מה עם החלקאות של ה'עוטף'.
מה המשמעות הבטחונית של מדינה שלמה של 'פתח' עם צאצאי חמאס ביחד...
ועוד שאלות רבות, שאולי לחלקם יש לי כיוון מחשבה..
האינטרס הישראלי מובהק, מה גם שבמחינה הלכתית, יו"ש הוא ודאי א"י, משא"כ העוטף ומטה...
אשמח לשמוע חוו"ד בענין...