כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עזרה יש לילדים שלך מאוחדת שיא או מכבי זהב???

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
במקרים דחופים תמיד אפשר לפנות למוקד נשים, יושב שם רופא תורן באופן קבוע..
זו פריבילגיה השמורה לנשות בני ברק. מי שגרה בעיר לא מרכזית וגדולה במיוחד שאין בה מיון / מוקד נשים, תיאלץ לנסוע חצי שעה - שעה או יותר לכל צד, ואם אין רכב זמין, אז גם לשלם על מוניות...

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זו פריבילגיה השמורה לנשות בני ברק. מי שגרה בעיר לא מרכזית וגדולה במיוחד שאין בה מיון / מוקד נשים, תיאלץ לנסוע חצי שעה - שעה או יותר לכל צד, ואם אין רכב זמין, אז גם לשלם על מוניות...
צודקת..

מגנום

משתמש סופר מקצוען
ביטוח פרטי לכל המשפחה
לילדים - שום ביטוחים משלימים (הם בלי משקפיים ועדיין לא בגיל של שחיה) לא רואה צורך.
רק לי מאוחדת שיא (די חושבת שאבטל ולא אעשה יותר. לא בטוחה שהיה משתלם.. במיוחד שכשעושים בתחילת הריון יש כמובן 9 חודשי המתנה עבור הסל לידה אז את הדולה לא מספיקים אז מה כבר נשאר כמה חולצות ה. בהנחה.. בשביל זה לשלם 9 חודשים* 100 שקל בחודש.. פה כן יש רווח מול הפסד.)

ניצוצות

משתמש צעיר
שיא לכל המשפחה.
ולאלו שאמרו שבלי הביטוח הם חוסכים כסף כי לא יצא להם להשתמש עם ההחזרים, אז קודם כל תודו לה', שנית תבקשו על העתיד, ושלישית שתדעי שרוב הקופות נותנים היום החזרים לשיניים גם למבוגרים, נראה לי שעם זה לבד מכסים את התשלום החודשי.

קופצת על האשכול.
לאחרונה ניסו לשכנע אותי לעבור ללאומית "אצלנו יותר זול ואותם החזרים כמו במאוחדת"
בעלי חושב שכדאי לעבור, ואני אומרת שאני צריכה לברר, כי לא הכל הכסף, ואני לא יודעת מה אני צריכה לברר.
זמינות של רופאים? במרפאה הספציפית שליד הבית? איכות הרופאים? מה עוד

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי, קשה מאד להשוות בין הקופות- כל קופה מציעה הטבות אחרות כדי למשוך... למשל מכבי היא הקופה היקרה ביותר- אבל העובדה שכיום ניתן לבחור כל מנתח באסותא ללא כל השתתפות עצמית- היא מדברת ושווה הרבה בעיני. ושלאומית לא יעבדו עלייך- אותם החזרים כמו במאוחדת- תשאלי אותם: האם אתם ממנים ניתוח קיסרי בשר"פ הדסה עין כרם?? התשובה היא לא. רק מאוחדת מממנים. וזו הטבה בשווי 20,000 ש"ח לתשומת לב המבוטחים שלא יודעים מזה....

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
אבל העובדה שכיום ניתן לבחור כל מנתח באסותא ללא כל השתתפות עצמית- היא מדברת ושווה הרבה בעיני.
לאחותי גם יש מכבי שלי. לא מזמן הבן שלה עבר ניתוח פשוט והיא אמרה לי ששילמה סכום כסף לא קטן על כך (נראה לי סביבות 2000 ש"ח) מכיסה הפרטי כי רצתה מומחה מסוים. מכבי מאוד לא גמישים בהחזרים. גם אני כשרציתי מומחים מסויימים לא קיבלתי החזרים בכלל או החזר נמוך או שטרטרו אותי כל כך הרבה עד שהתייאשתי אפילו שהייתי זכאית להחזר כלשהו.

(לא מזמן התקשרו אלי להגיד שלאחר המתנה של 5 חודשים התפנה תור שחיכינו לו. נראה לך שחיכינו כל הזמן הזה? הלכנו באופן פרטי ושילמנו מכיסינו האישי, ואני לא מדברת על דברים חריגים, אלא דברים די סטנדרטיים , רק שאם אני מעוניינת בהתמחות מיוחדת של המומחה, לא תמיד אני אקבל מהם את מה שאני רוצה כי רשימת המומחים שלהם מצומצמת עם זמני התמתנה ארוכים).

והביטוח המשלים של מכבי יקר במיוחד...

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
בן משפחתי עבר ניתוח בשר"פ, מאוחדת בלי שום משלים, קיבל החזר מאד יפה.

אני ב"ה לא מתמצאת אבל צריך לבדוק מה בדיוק מוסיף המשלים בהחזר ניתוחים.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
ביטוח פרטי לכל המשפחה
לילדים - שום ביטוחים משלימים (הם בלי משקפיים ועדיין לא בגיל של שחיה) לא רואה צורך.
רק לי מאוחדת שיא (די חושבת שאבטל ולא אעשה יותר. לא בטוחה שהיה משתלם.. במיוחד שכשעושים בתחילת הריון יש כמובן 9 חודשי המתנה עבור הסל לידה אז את הדולה לא מספיקים אז מה כבר נשאר כמה חולצות ה. בהנחה.. בשביל זה לשלם 9 חודשים* 100 שקל בחודש.. פה כן יש רווח מול הפסד.)
הרובד הנוסף (שיא) לא עולה מאה שקל. אולי עשרים שלושים ש"ח. (צריך באמת להעלות טבלה) השאלה אם לא צריכים גם את הרובד הראשון (עדיף).

וברור שאם רוצים בכל הריון להצטרף ולחזור, זה בטח לא שווה. סתם כי לא שווה לחכות תקופת המתנה שאין בה את כל ההטבות מלבד הלידה.
השאלה אם סל הלידה + טיפולי שיניים + כיסוי לכל מקרה שלא יבוא, שווה את זה.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
שיא לכל המשפחה.
ולאלו שאמרו שבלי הביטוח הם חוסכים כסף כי לא יצא להם להשתמש עם ההחזרים, אז קודם כל תודו לה', שנית תבקשו על העתיד, ושלישית שתדעי שרוב הקופות נותנים היום החזרים לשיניים גם למבוגרים, נראה לי שעם זה לבד מכסים את התשלום החודשי.

קופצת על האשכול.
בעלי חושב שכדאי לעבור, ואני אומרת שאני צריכה לברר, כי לא הכל הכסף, ואני לא יודעת מה אני צריכה לברר.
תלוי היכן, כמובן.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
מכבי זהב

על זמינות רופאות נשים במכבי הגשתי תלונה דרך "צור קשר" באתר. המנהלת הראשית של סניף כהנמן חזרה אלי טלפונית והודתה על הפנייה. היא אמרה שדברים מתקדמים לפי כמות הפניות באותו ענין. את הבעיה בה נתקלתי פתרה תוך שלושה ימים... בן רגע התפנה לי תור אצל הרופאה שרציתי.

תכתבו, תפנו, ואל תפסיקו. יש לזה כח והשפעה.
כל מילה,
וצריך לדעת שהמספר החשוב ביותר למבוטחי מכבי, אחרי *3555, הוא הטלפון של ר' משה שלזינגר, מתאם קשרי קהילה. טיפול יעיל ואדיב.
0508803105
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
אגיד לכם איזה רעיון שעלה לי פעם:
בשעה שנולד ילד, אם יש לאחד מהוריו מכבי שלי (או ביטוח מקביל), אפשר לצרף אותו בלי תקופת המתנה (אם ההורה גמר את תקופת ההמתנה), אז חשבתי שלתקופה הראשונה, לפני שעושים בקרת איכות למוצר ;), וכשכל פיפס שיש לו מלחיץ כאילו השם ישמור חס וחלילה בר מינן אל-לה יוסתור יש לו איזה מום חמור ונורא חס ושלום, אז כדאי לעשות ביטוח משלים, בשביל להיות רגועים, בפרט שזה בלי תקופת המתנה. אח"כ אם רואים שהכל בסדר, אפשר לבטל. (בדר"כ מקובל שהביטוח פחות שווה לילדים, כי השיניים בין כך חינם ומשקפיים לא צריך והם עוד לא יולדים).
בתכלס הילד נשאר שם עדיין... צריך לחשב עכשיו מחדש עלות תועלת.

נערך לאחרונה ב:

ילדות ירושלים

משתמש פעיל
אני הייתי במאוחדת (קודם ביתר אח"כ ירושלים ומרב אכזבה עברתי לכבי אמנם לא מושלם אבל א"א להשוות!!!!

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שיא לכל המשפחה.

קופצת על האשכול.
איכות של רופאים הכי חשוב
מוקדי רפואה דחופה
ולאחר מכן זמינות, החזרים וכו׳

MAGNET

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם יש עוד נשים לא מרוצות, בפרט בתחום זמינות רפואת נשים במכבי, אני אשמח שנעשה משהו בעניין ונגיש תלונה משותפת. אם את בעניין, אצור אתך קשר בפרטי.
גם לי מאד מפריע שאין זמינות של רופאת נשים
ועוד יותר מפריע לי זה שאין מוקד נשים למקרים דחופים (אלעד)
לא על כל דבר אני אסע לבני ברק ואין מצב שרופאה תקבל מהיום להיום
אם יהיה מוקד כזה שאפ' יאחד בין כל הקופות חולים זה יעזור מאד!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה