כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עזרה יש לילדים שלך מאוחדת שיא או מכבי זהב???

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
מאוחדת שיא רק למבוגרים. לילדים עדיף.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
מכבי רגיל בלי שום ביטוח משלים.
בכל פעם שאני בא לצרף את כולם למכבי שלי / זהב אני נזכר שאני משלם על מכבי זהב כבר 18 שנה ולא הרווחתי מזה שקל ברוך ד' טפו טפו.
נשוי כבר 12 שנה, רעייתי בלי ביטוח משלים ועדיין לא נתקלתי במקרה שבו הפסדתי מזה שאין משלים (ב"ה כנ"ל).
תעשו חשבון כמה כסף חסכתי.

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בכל פעם שאני בא לצרף את כולם למכבי שלי / זהב אני נזכר שאני משלם על מכבי זהב כבר 18 שנה ולא הרווחתי מזה שקל ברוך ד' טפו טפו.
נשוי כבר 12 שנה, רעייתי בלי ביטוח משלים ועדיין לא נתקלתי במקרה שבו הפסדתי מזה שאין משלים (ב"ה כנ"ל).
מאד שווה היום עשות ביטוח משלים לאישה בשביל הלידות..

טרוצער

משתמש סופר מקצוען

ברוך ה'
ואם תצטרך רופא פרטי תשלם 1300 שח????

miרי

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
הפקות ואירועים
מאוחדת שיא לכל המשפחה

סיגל א

משתמש מקצוען
חלק מכבי זהב.
חלק מכבי שלי.

ובקשר למי שכתב מעליי על כך שאין צורך בביטוח משלים:
אני באמת מאחלת לכולם ילדים בריאים ושלא יהיה צורך בביטוחים משלימים.
אבל לפני אחת מהלידות שלי עשיתי בס"ד מכבי שלי - כדי לקבל את ההטבות של אחרי הלידה.
למפרע התברר שזה היה צעד קריטי - כי ילדתי אז ילדה מאוד מורכבת רפואית והביטוח המשלים שלה מממן לנו הרבה מהטיפולים הרפואיים. (מכבי שלי, אוטומטית אחרי הלידה, ולא היינו יכולים לעשות את זה אחרי זמן, כי לילדים מורכבים ביטוח משלים עולה יותר)
מאחלת לכל עמ"י רק ילדים בריאים ושלמים, אבל לפעמים משלים זו עזרה כספית משמעותית.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
ברוך ה'
ואם תצטרך רופא פרטי תשלם 1300 שח????
שלא נצטרך. ב-12 שנה חסכנו יותר מ-1300 ש"ח.

שלא אובן לא נכון, אני הראשון שעושה ביטוחים ודברים כאלו, אבל שניה לפני שאני לוחץ על השלמת תהליך הצטרפות אני חוזר אחורה. שילמתי ב-18 שנה בסביבות 15,000 ש"ח למכבי על כלום.

שירז

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לא חוסכים כ"כ הרבה כשלא עושים ואם חלילה צריך את זה - זה מצדיק את עצמו כמה וכמה פעמים.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
לא מדוייק. ההחזרים הם על מוצרים ספציפיים מאד. אני הזדכיתי בסה"כ על כ150 ש"ח.
קבלתי לאחרונה שיחת שכנוע מסיבית מאוד מנציגת קופה אחרת כדי לגרום לנו לעבור אליה. אמרו לי בטלפון רשימה ארוכה של הטבות שאשתי תהיה זכאית לפני ואחרי לידה. אף אחד מהם לא היה רלוונטי לגבינו. מכל הסל של ה-8000 ש"ח לא הייתי מרוויח כלום.

קול תודה

משתמש מקצוען
מכבי שלי, כי לראש משפחתנו שיהיה בריא יש חרדת ביטוחים רפואיים
לדעתי מיותר. מכבי זהב מספיק בהחלט
כבר הרבה זמן בדרך להעביר את כולם למכבי זהב, אבל הדרך ארוכה מאד משום מה...

רחשי הלב

משתמש מקצוען
לא חוסכים כ"כ הרבה כשלא עושים ואם חלילה צריך את זה - זה מצדיק את עצמו כמה וכמה פעמים.
אותו דבר בדיוק יש לומר על ביטוח חיים, על ביטוח נכס (גם כשאין משכנתא) ועל ביטוח מקיף לרכב ולמוצרי חשמל ועוד ועוד. רוב האנשים לא עושים את זה.

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה

לדעתי בדיוק ההפך: חוסכים הרבה כשלא עושים, ואם חלילה צריך אז כל סכום שנשלם יצדיק את עצמו.

שירז

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תעשי חשבון פשוט
תבדקי, ותראי, מציאות.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה