ראיתי ולי זה לא היה.זה עדיין חינמי כי אחרי ההורדה אני יכולה לבטל את ההרשמה
השאלה אם אני לא מסתכנת
ראית את הצילומסך?
יכול להיות....בטוחה שלא השתמשת בדוגמאות שמסומנות בכתר?
תודה על הקישור,יש שם גם חינמי, מהמם עשיתי כמה פעמיםFree Online Graphic Designer | Collage Maker | Photo Editor - FotoJet
FotoJet is a powerful online app for graphic design, photo collage, and photo editing. No download or registration required, try it for free now!www.fotojet.com
איך יוצרים שם לא הצלחתי להבין?התוכנה הזו
שמים את התמונות שרוצים לקולאז בתיקיה אחת ואז פותחים את התיקיה בתוך התוכנה ולמעלה יש אייקון של קולאזא
איך יוצרים שם לא הצלחתי להבין?
כן. פשוט כותבים coollage
איך אני הופכת את התוכנות לעברית? צריך קודם להוריד ואז משתמשים?יש תוכנה חינמית ומצוינת עם המון אופציות ובעברית: PICOSMOS TOOLS
זה העמוד הראשי:
צפה בקובץ המצורף 941398
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: