וגם לי, אני שלחתי אותה אליךנכתב ע"י ירושלמית0;n5079898:ובע"ה כשהכל יהיה מוכן אני יתן קרדיט לצלמת (ואולי אולי גם נעלה תמונה,)
נכתב ע"י sarigold5;n5079942:וגם לי, אני שלחתי אותה אליך
נכתב ע"י ירושלמית0;n5079898:ואפילו אחת מהן הגדילה לעשות כשכתבה לי שהיא מוכנה אפילו לתת לי הדפסה על אלבום דיגיטלי במתנה.
בהצלחה לכולם!!!
נכתב ע"י שרית ו;n5080007:קופצת על האשכול שלך,
אולי תוכלי לתת לי מההמלצות שקיבלת.
אני מחפשת צלמת במחיר שפוי (עד 600-700) שנותנת את כל!! התמונות בדיסק,
יש דבר כזה?
(אזור בני ברק)
נכתב ע"י פנס בערפל;n5080795:על המחיר- מצידי שתגבנה כמה שהן רוצות (בעיני המחירים המקובלים בשוק- מטורפים בעליל- אבל אם יש מי שמוכנות לשלם... לבריאות).
אני לא מצליח להבין את החוצפה שגם אחרי התשלום- יש התעקשות לא למסור דיסק עם כל התמונות- לא מצליח להבין, וניסיתי להבין.
נכתב ע"י פנס בערפל;n5080795:על המחיר- מצידי שתגבנה כמה שהן רוצות (בעיני המחירים המקובלים בשוק- מטורפים בעליל- אבל אם יש מי שמוכנות לשלם... לבריאות).
אני לא מצליח להבין את החוצפה שגם אחרי התשלום- יש התעקשות לא למסור דיסק עם כל התמונות- לא מצליח להבין, וניסיתי להבין.
נכתב ע"י רותי קפלר;n5080815:כי תמונות שלא ערוכות ברמה מוקפדת, עלולות לפגום בשמה הטוב של הצלמת, אם יתפרסמו.
ולערוך ברמה מוקפדת, לוקח הרבה מאד זמן ומאמץ. לכן עורכים רק 15-20 תמונות.
היא צלמה 200 תמונות כדי שתבחרו יותר מ20 ותשלמו תוספת על כל תמונה נוספת. היא גם השקיעה עוד זמן בצילום עצמו בשביל שיהיה מבחר שיפתה אתכם לעשות את זה. סוג של דרך להרויח עליכם עוד כמה מליוניםנכתב ע"י פנס בערפל;n5080930:נניח שהצלמת צלמה 200 תמונות?
נכתב ע"י ירושלמית0;n5079898:סליחה על ההקפצה,
אבל לאור תגובות מסוימות כאן, של אנשים בעלי צרות עין וחוסר פירגון לזולת,
רציתי רק לעדכן שקיבלתי למייל ולאישי קרוב ל 10 הצעות צילום ללא תשלום
ואפילו אחת מהן הגדילה לעשות כשכתבה לי שהיא מוכנה אפילו לתת לי הדפסה על אלבום דיגיטלי במתנה.
אז בנתיים ביום שישי האחרון עשו לנסיכה שלי צילומי סטודיו, ואפילו שזו מישהי ממש מתחילה יצאו תמונות מדהימות
ובשישי הבא בע"ה נעשה צילומי חוץ (עם אותה צלמת מקסימה)
ובע"ה כשהכל יהיה מוכן אני יתן קרדיט לצלמת (ואולי אולי גם נעלה תמונה,)
אז תודה לכל הצלמות המפרגנות שהציעו את עצמן, אני מאוד מעריכה.
ולכל אלו שרוצות "להעיז" לבקש דברים ומפחדות ש "יתנפלו" עליהן כאן בפרוג,
אז אל תפחדו, ותעיזו, ואל תקחו ללב הערות רעות של אנשים.
בהצלחה לכולם!!!
נכתב ע"י ירושלמית0;n5080844:אם כבר מדברים על עיבוד ועריכה,
כמה עולה לעבד תמונה אחת בודדת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: