דרוש מידע יש כאן מישהי שעובדת בתחום הביטוח?

yaelc

משתמש פעיל
D I G I T A L
אני עובדת בתחם של ביטוח כבר 7 שנים התחלתי בשירות לקוחות אחר כך רפרנטית בחברת הביטוח והיום רפרנטית בסוכנות
דעתי שהתחום הזה מאד מתאים לנשים עם ילדים, את עושה את העבודה והולכת הביתה ,
התקדמות בשכר זה תלוי בך אם את מחליטה שאת מתמקדת בזה ולא אכפת לך לעבור עבודה אפשר בסופו של דבר להגיע למשכורת יפה מאד

שיראל לוין

משתמש פעיל
אני עובדת בתחם של ביטוח כבר 7 שנים התחלתי בשירות לקוחות אחר כך רפרנטית בחברת הביטוח והיום רפרנטית בסוכנות
דעתי שהתחום הזה מאד מתאים לנשים עם ילדים, את עושה את העבודה והולכת הביתה ,
התקדמות בשכר זה תלוי בך אם את מחליטה שאת מתמקדת בזה ולא אכפת לך לעבור עבודה אפשר בסופו של דבר להגיע למשכורת יפה מאד
מה זה משכורת יפה מאוד?
אותי סתם מענין למדתי יעוץ פנסיוני ועכשיו הצעו לי עבודה מהבית להיות רפרנטית ואין לי ניסיון יש אפשרות ללמוד את זה ככה בלי להיות במשרד או שזה חסר סיכוי...

yaelc

משתמש פעיל
D I G I T A L
משכורת יפה מאד זה בין 8,000-10,000 ש"ח ל8 שעות עבודה
אבל כמו שרשמתי זה דורש נכונות לעבור עבודות
אם יש לך שאלות יכולה להתקשר אלי 050-4100242

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
משכורת יפה מאד זה בין 8,000-10,000 ש"ח ל8 שעות עבודה
קחו בחשבון שאלו ממש לא משכורות של התחלה,
ובטח ובטח במקום שהוא לא במרכז הארץ.

שיראל לוין

משתמש פעיל
רק סתם מענין אותי מה העינין בלימודים אם יש
כאלה שעובדות בזה גם בלי להוציא רישיון

אלי גרין

משתמש חדש
רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שיכול/ה להמליץ לי
אני אם ל3 ילדים קטנים מתגוררת בדרום ,עובדת היום בעבודה כיפית וגמישה ,מחוברת מאוד לעבודה ,בוסים זורמים, וחברה טובה
כרגע מחפשת להגדיל הכנסות, סיימתי לפני 6 שנים לימודי ביטוח באורין שפלטר האם שווה לי לעזוב את העבודה ולהיכנס לתחום הביטוח (כרגע יש לי הצעת עבודה בסוכנות על אותו השכר שאני מרוויחה היום )אם אין לי אפשרות לעבוד מחוץ לעיר ולהגיע עם הניסיון לחברות ביטוח למיניהם , ארויח מזה משהו מעצם הניסיון שאצבור בתחום ?

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שיכול/ה להמליץ לי
אני אם ל3 ילדים קטנים מתגוררת בדרום ,עובדת היום בעבודה כיפית וגמישה ,מחוברת מאוד לעבודה ,בוסים זורמים, וחברה טובה
כרגע מחפשת להגדיל הכנסות, סיימתי לפני 6 שנים לימודי ביטוח באורין שפלטר האם שווה לי לעזוב את העבודה ולהיכנס לתחום הביטוח (כרגע יש לי הצעת עבודה בסוכנות על אותו השכר שאני מרוויחה היום )אם אין לי אפשרות לעבוד מחוץ לעיר ולהגיע עם הניסיון לחברות ביטוח למיניהם , ארויח מזה משהו מעצם הניסיון שאצבור בתחום ?
אם את מתחילה על אותו שכר של היום, זה אומר שזו נקודת התחלה.
תשקיעי ותתקדמי, גם בשכר.

אלי גרין

משתמש חדש
זה השאלה איך אתקדם בשכר ?
רק אצל חברות ביטוח למיניהן (שזה במרכז הארץ ולא מתאים לי ..) יש חשיבות בעצם התעודה,לסוכן ביטוח מספיק גם פקידה רגילה
מה ארויח מלעבוד אצל סוכן ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה