בפגישת הנהלה ראשונה שהסתיימה לפני דק׳ אחדות הנחה סמוטריץ׳ להכין במהירות האפשרית לימים הקרובים צווים לביטול מס על החד פעמי וביטול מס על השתייה המתוקה.
מסתמא זה עוד יפורסם בהתרגשות שיא, בתוך שניות בהמון מקומות.אני העתקתי מ"כל רגע"
אפשר עם חד פעמי...
תודה מנכ"ל משרד האוצרבשביל לבטל את המס לא צריך "להכין צווים לימים הקרובים" מספיק פשוט לשלוף את מס' הצו שעליו חתם ליברמן ולחתום על צו שמבטל את הצו וזה לוקח בדיוק 5 דקות..
א. תודה על המינויתודה מנכ"ל משרד האוצר
הרפורמה עדיין לא יצאה לפועל. וג"כ היא איננה צו.א. תודה על המינוי
ב. זה בדיוק מה שמלכיאלי עשה לרפורמת הכשרות באותו ערב שהוא נכנס לתפקיד! ואין שום סיבה שזה לא יקרה גם במס על הח"פ
בודאי שהיא יצאה לפועל, היא נכשלה בעקבות קמפיין מסיבי של הרבנות הראשית נגדה, אבל בפועל היא כבר פעלה בשטח והיו מספר מקומות שהפעילו אותההרפורמה עדיין לא יצאה לפועל. וג"כ איננה צו.
כנ"ל לצערי.מתי זה ירד בחנויות??
מי נותן סיכוי שזה יחזור למחיר שהיה?? (אני לא!!)
מתי מחירי הדירות ירדו?מתי זה אמור לרדת אני צריך לקנות לקראת סוף שבוע כמות שתיה שווה לי לחכות או שזה לא ירד עד סוף שבוע
האנושות מורכבת מקשת של אנשים ואופיים.מתחיל לגלות את פרצופו האמיתי
בצלאל סמוטריץ': אני חושב ששר האוצר ליברמן היה שר אוצר טוב,
בשביל לבטל את המס לא צריך "להכין צווים לימים הקרובים" מספיק פשוט לשלוף את מס' הצו שעליו חתם ליברמן ולחתום על צו שמבטל את הצו וזה לוקח בדיוק 5 דקות..
לפי דעתי סמוטריץ' הולך למרוח את זה הרבה זמן
מספיק שאחת הרשתות מחליטה ללכת על זה כמוטו לנהירה המונית והשאר היסטוריה.מתי זה ירד בחנויות??
מי נותן סיכוי שזה יחזור למחיר שהיה?? (אני לא!!)
אנוכיות לשמה.יש לי עדיין המון חד פעמי שקניתי לפני גזרת ליברמן, יש מצב שהוא משאיר את המחיר עוד כמה חודשים?
בהתחשב בעודה שהיום החלפנו חגיגיות קידומות, מאמינה שנותר מספיק זמן לחשוב, לחכות, ולראות.מתי מחירי הדירות ירדו?
אני רוצה לקנות דירה עד סוף שנה, שווה לי לחכות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: