יצא לנו להזכיר בבית את הקראים והילדים (הגדולים) הביעו התעניינות, ואני יודעת שיש להם מרכז ברובע היהודי
חשבתי לקחת אותם לשם (חוויה אנתרופולוגית + זולה + ממוזגת
תוהה לעצמי אם יש בזה בעיה
כנסיה זה עבודה זרהלדעתי לא לענין
אם זו היתה כנסיה, בטח לא היית נכנסת.
כי הלכתם ? לכן מותר ?אני לא רב ולא פוסק אבל לדעתי הקטנה אין בזה בעיה כי פעם הלכנו וראינו את השער לבית התפלה שלהם וכתוב שם שזה המרכז העולמי לקראים
כי המורה אמרה ??והמורה אמרה שאין שם אפילו מנין.
אמרתי שאני לא מתירה, אני רק מציינת עובדה שאין שם מנין ולכן אני חושבת שאולי זה מותר.כי הלכתם ? לכן מותר ?
כי המורה אמרה ??
לא הבנתי על מה מה מתבסס ההיתר....
בגלל שאין שם מנין זה סיבה להתיראמרתי שאני לא מתירה, אני רק מציינת עובדה שאין שם מנין ולכן אני חושבת שאולי זה מותר.
כוונתי לומר שלא הבנתי את הקשר להיתר באם יש מנין או איןאמרתי שאני לא מתירה, אני רק מציינת עובדה שאין שם מנין ולכן אני חושבת שאולי זה מותר.
מי אמר לך שבמנזר אין מניןכוונתי לומר שלא הבנתי את הקשר להיתר באם יש מנין או אין
גם במנזר אין מנין ועדיין אסור ...
הכומר שם התייפח אצלי בבכי שהוא צריך לשלם 100 דולר לחודש לכל מתפלל ועדיין לא משיג מניין.....מי אמר לך שבמנזר אין מנין
לכאורה אתה מדבר על הגנים הבהאיים,יש משהו בחיפה עם שם בהדים משהו מסתמא יעזרו לי בזה החיפאים
וע''ז ראיתי פולמוס פעם עם הרב מונק .
נכון,אני לא רב פוסק אבל לא נראה לי שגם שאר הניקים בפרוג הם פוסקים
ולכן נראה לי שתשאל רב ולא את פרוג
בפרוג הרבנים בדרך כלל מקילים ולכן הוא שאל את חו''ר פרוג.אני לא רב פוסק אבל לא נראה לי שגם שאר הניקים בפרוג הם פוסקים
ולכן נראה לי שתשאל רב ולא את פרוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: