להודות ולהלל!
משתמש מקצוען
אתה מכרת?יד שלישית [יד ראשונה היתה אצל מבוגרת רוסיה 17 שנה, יד שניה אצל אחיין שלי בערך שנה, ואני יד שלישית כשנתיים].
238 אלף ק"מ. מטופלת ושמורה במצב מכאני טוב.
מוכר ב-10 אלף. טסט עד ינואר 2025
אתה מכרת?יד שלישית [יד ראשונה היתה אצל מבוגרת רוסיה 17 שנה, יד שניה אצל אחיין שלי בערך שנה, ואני יד שלישית כשנתיים].
238 אלף ק"מ. מטופלת ושמורה במצב מכאני טוב.
מוכר ב-10 אלף. טסט עד ינואר 2025
כןמכרתם כבר את הרכב?
בכמה אם אפשר לדעת , כי גם לי יש רכב טויוטא קורלה 2006 יפנית 250 אלף קילומטר עם טסט לשנה ואני מתלבט אם למכור,
ב6 וחצי...בכמה אם אפשר לדעת , כי גם לי יש רכב טויוטא קורלה 2006 יפנית 250 אלף קילומטר עם טסט לשנה ואני מתלבט אם למכור,
אני מחפש בגדול קורולה, אם זה רלוונטי אשמח אם תיצור קשר איתיבכמה אם אפשר לדעת , כי גם לי יש רכב טויוטא קורלה 2006 יפנית 250 אלף קילומטר עם טסט לשנה ואני מתלבט אם למכור,
מה המייל שלך?אני מחפש בגדול קורולה, אם זה רלוונטי אשמח אם תיצור קשר איתי
תרשום לי כשתהיה, אני לא רוצה להשאיר פה פרטים..מה המייל שלך?
שלחתיתרשום לי כשתהיה, אני לא רוצה להשאיר פה פרטים..
לגבי הטויוטה תחשבנו ששנה הבאה הרכב בן 20 ויצטרך לעבור טסט פעמיים בשנה.מה עדיף פוקוס 2009 שמורה מטופלת 185,0000 ק"מ
או קורולה 2005 190,000 ק"מ
באותו מחיר
שתיהם מטופלות ושמורות מידיעה
מה עדיף?
עדיף פעמיים טסט בשנה ולא 8 פעמים בשנה במוסךלגבי הטויוטה תחשבנו ששנה הבאה הרכב בן 20 ויצטרך לעבור טסט פעמיים בשנה.
כפי שכתבתי, רק אם הפוקוס באמת שמורה ומטופלת. שנתון 2009 הוא לפני השנתונים הבעייתיים של פורד. בזמנו זה היה הרכב הכי נמכר בארץ הרבה מעל הקורולה.עדיף פעמיים טסט בשנה ולא 8 פעמים בשנה במוסך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: