הכנתי ביום שישי בצק ללחמניות מקמח כוסמין 100%
בגלל ששמעתי שהוא יוצא כבד נורא אז "דיללתי" והחלפתי 2 כוסות בקמח לבן רגיל,
אבל מסתבר שזה לא היה מספיק והוא יצא ממש עמוס ודחוס ולא נחמד.
העניין הוא שחצי מהכמות הקפאתי כדי להכין בהמשך
השאלה אם יש לי איך להציל אותו או שחבל על המאמץ ופעם הבאה פשוט לחפש יותר טוב 80%... (כי לא מצאתי בחנויות)
בגלל ששמעתי שהוא יוצא כבד נורא אז "דיללתי" והחלפתי 2 כוסות בקמח לבן רגיל,
אבל מסתבר שזה לא היה מספיק והוא יצא ממש עמוס ודחוס ולא נחמד.
העניין הוא שחצי מהכמות הקפאתי כדי להכין בהמשך
השאלה אם יש לי איך להציל אותו או שחבל על המאמץ ופעם הבאה פשוט לחפש יותר טוב 80%... (כי לא מצאתי בחנויות)