דרוש מידע ישיר למהדרין-פעיל ומתפקד כרגיל??

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מי שמזמין בשר טרי - אם אני כותבת בהערות ״טחון״ הם יביאו לי טחון? עד עכשיו לא העזתי לנסות...(רוצה להזמין הודו אדום טחון, וממש אין לי מה לעשות עם שלם אז מפחדת לקחת את הסיכון...)

לגבי בשר טרי- חושבני שיש עם זה בעיה של "בשר שנתעלם מן העין".

.A.G

משתמש רשום
עריכה תורנית
ייתכן, אנחנו במודיעין עילית

אפשוטער איד

משתמש מקצוען
אנחנו בירושלים
מזמינים מהם הרבה,

לא מרוצה מהצורת משלוח, מגיע בשקיות ללא מחשבה דברים כבדים עם דברים רכים,
עכשיו 'נחתה' לנו פה קניה בקבוקי שתיה עם עגבניות..

יש הרבה פעמים שאני מזמין ב 5 דקות, אני מבסוט מהם הרבה יותר,
ארוז בצורה נקיה בארגזים, מסודר לפי קטוגריות, לא תראו שם פוליויקס עם ביסלי.

החיסרון של 5 דקות שאין להם את שלל המוצרים שיש ב'ישיר למהדרין' וגם המחירים שם אולי מעט יותר יקרים
מעבר לכך אני באופן אישי נהנה מהם יותר וכשאני עושה קניה של מוצרים סטנדרטים אני מעדיף להזמין מהם.

batya11

משתמש פעיל
מעניין. אני לא מצליחה אף פעם לתפוס אותם בטלפון. אבל דרך המייל עונים ומזכים.
ואצלי בחשבונית יש בד"כ שורות ריקות, עם פסים כאלו על מה שהזמנתי ולא היה. ואז אני יודעת מה חסר.
מעניין שאת אומרת על המייל, דווקא נשמע הרבה יותר נח משעות בטלפון, המייל מצוין בחשבונית/אישור הזמנה? נבדוק....
נקודה נוספת היא שהמוקד הוא יחד עם שופרסל, ומשום מה בשופרסל יש דברים טובים יותר - מעל 800 שקל אין דמי משלוח, וכן מכירים ב-10% הנחה על המוצרים של כרטיס אשראי שלהם, ובישיר למהדרין אין את כל זה וחבל. אולי עם לחץ ציבורי זה ישתנה. (ענו לי שזה החלטה של המנהל הפנימי)

chayasl

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
אצלי מגיע בסדר.
פעם אחת החליפו מוצרים בלי לשאול אותי, וכתבו שיצרו קשר.
בגלל שהביאו כתחליף דברים שלא רציתי, התקשרתי להתלונן, וזיכו אותי עליהם.
סה"כ בגדול ב"ה ממש מרוצה.

.....

משתמש מקצוען
שבוע שעבר היה את כל המוצרים והשבוע אין הכל

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
רק אני לא מבינה למה "אושר עד" לא פותח מחסן נוסף להזמנות אינטרנטיות בלבד?
הם יכולים לגרוף את השוק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה