אצלי ממש לא היה ככה.לא
שמים תחליפים כרצונם, למרות שמציינים להם להחליף באישור בלבד.
כותבים שלא הצליחו ליצור קשר עם הלקוח ולמרבה הפלא אין כל שיחה שלא נענתה בטלפון ובפלאפון.
מוצרים רבים חסרים
מוצרים מגיעים מעוכים
ירקות במצב לא מלבב, למרות הוראות ברורות ומפורטות באשר למצבו של כל אחד מהם.
קפואים ללא קרחונים - גלידות נמסות ומטפטפות.
זה מ שזכור לי משלושת המשלוחים האחרונים.
אצלי ממש לא היה ככה.
כנראה שהכל תלוי במזל...
גם אצלינו השירות מצויין
כנראה תלוי באיזו עיר.לא, נראה שהשירות הדרדר בשל ניצול המצב והביקוש מצד אנשים דוגמתי.
אני בב"בגם אצלינו השירות מצויין
מדויק לצערי. מאז פסח. לא יוצרים אף פעם קשר ורושמים "לא ניתן להשיג את הלקוח" מעצבן ממש.לא
כותבים שלא הצליחו ליצור קשר עם הלקוח ולמרבה הפלא אין כל שיחה שלא נענתה בטלפון ובפלאפון.
מוצרים רבים חסרים
מוצרים מגיעים מעוכים
קניתי שם בגלל החשש מחנויות צפופות, ונראה שהשירות הדרדר בשל ניצול המצב והביקוש מצד אנשים דוגמתי.
לא
מוצרים רבים חסרים
מוצרים מגיעים מעוכים
קניתי שם בגלל החשש מחנויות צפופות, ונראה שהשירות הדרדר בשל ניצול המצב והביקוש מצד אנשים דוגמתי.
דעתי שאני לוקחת ריזיקה כשאני קונה שם גלידה.. סך הכל גם כשאני עושה משלוח מסופר שכונתי אני לוקחת איתי את המוצרים הרגישים..
דבר ראשון זה נכון!!!כללית מי שקונה ב'יש' יודע שהפרות והירקות סוג ב'. לא, אל תתרעמו, לא להעליבכם באתי- כשתראו סחורה סוג א' א' תבינו למה של 'יש' נחשבת ב'.
בהחלט נכון !כללית מי שקונה ב'יש' יודע שהפרות והירקות סוג ב'. לא, אל תתרעמו, לא להעליבכם באתי- כשתראו סחורה סוג א' א' תבינו למה של 'יש' נחשבת ב'.
דבר ראשון זה נכון!!!
אנחנו הזמנו רוב המוצרים הגיעו, מראש לא הזמנו גלדיות וכד' כן מוצרי חלב שהגיעו קרים בצורה סבירה
הירקות היו במצב די טוב - כמו בחנות ביש.....
רק פעם אחת החשבונית בוששה מלבוא ולמייל גם לא שלחו נאלצנו להוציא שוב מהאתר ולהדפיס לראות מה הגיע ומה לא כי לא קבלנו שום עדכון מה מהמוצרים חסר
לא ברור למה אין להם עדכון אוטומטי מה חסר? היום המחסנים מנוהלים דיגיטלי???
גם במשפחה המורחבת שמזמינים לא שמענו על תקלות חריגות כפי שמתואר כאן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: