בסוף ההזמנה, לפני התשלום.דחוף!!
אני בסוף הזמנה לא מוצאת את האופציה של איסוף עצמי................
מי מסביר לי??
יש איסוף עצמי רק מב"ב בסוף ההזמנה יש לסמן אני רוצה לאסןף את ההזמנה בעצמי ואז הוא נותן אפשרות איסוף מסניף שלמה המלךדחוף!!
אני בסוף הזמנה לא מוצאת את האופציה של איסוף עצמי................
מי מסביר לי??
ובדף של האתר למעלה ב"זמינות משלוחים", גם לא מאפשר?לא מופיעה לי האופציה הזו
אלא ישר כותב לי כתובת למשלוח
מוזרלפני כמה דקות עדיין היה בחמישי...
כנראה הספיקו לתפוס כבר.
אולי כי את אורח.האיסוף עצמי לא זמין ללחיצה...
חבל שלא עשיתי צילומסך קודם...מוזר
כי עשיתי זמנה היום ב6 בערב
וגם אז האיסוף הראשון שנתן היה ביום שני
מהההההההההההההההה?עכשיו חברה כותבת לי שהתקשרו אליה מישיר למהדרין ועדכנו שההזמנות מבוטלות לשבועיים הקרובים מחשש לקורונה במוצרים.
אני בהלם!!!!!
זה נכון?????
לא צריך לחזות את העתידכמה חבל שאין לי יכולת משוכללת כזאת לצפות את העתיד- מה יחסר לי עד אז..
זה לא נכון. כנראה לא עשית את זה נכון.. אם את רק מעדכנת סל ולא לןחצת למעלה על בחירת זמן משלוח זה שומר לך את הזמן שבחרץ מלכתחילה. עשיתי כמה וכמה פעמיםמידע מוטעה.
הרבה פעמים עדכנתי סל ובאתי לסגור ו... המועד שבחרתי מלכתחילה נתפס באותן דקות!
צריך להבין שכשהסל מתעדכן המערכת מזהה את ההזמנה כלא סגורה, וממילא מתפנה מקום למשלוח חילופי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: