אני שבוע שעבר כבר 'תפסתי' משלוח ליום חמישי הקרוב,
ועכשיו תפסתי משלוח לחול המועד - שיגיע לפני חג שני...
מה אקספרס?
מהדרין אקספרס?
אין להם משלוחים כבר!
פשוט ללכת לסופר ולהמתין שם כ15 דקות טרם מועד הפתיחה.לא מאמינה
ואני לתומי חשבתי שהמחירים הגבוהים זה הבעיה כרגע ...
בניברקים, מכירים עוד אופציות????
ימתינו קופסאות ארוזות?לבני ברקים שביניכם, ראיתי שישיר למהדרין הוסיפו אופציה חדשה לאיסוף עצמי מהסניף של שלמה המלך.
צריך להכניס שעה שבה מגיעים לאסוף.
לא מאפסת. צריך ללחוץ על 'עדכן סל' ולא על 'עדכן זמן אספקה', וזמן האספקה המקורי נרשם.האם עריכה של קניה לאחר סגירת הזמנה לא מאפסת את זמן המשלוח?
אני חוששת להוסיף עוד מוצרים להזמנה.
לא מאפסת. צריך ללחוץ על 'עדכן סל' ולא על 'עדכן זמן אספקה', וזמן האספקה המקורי נרשם.
לבני ברקים שביניכם, ראיתי שישיר למהדרין הוסיפו אופציה חדשה לאיסוף עצמי מהסניף של שלמה המלך.
צריך להכניס שעה שבה מגיעים לאסוף.
זו לא בדיחה, בטח לא גרועה.בדיחה גרועה!
כל הענין זה לחסוך יציאה מהבית, סניף שלמה המלך רחוק ומסכן אותי פי כמה מסניף קרוב יותר!
השיקול כעת הוא בטיחות כמה שיותר, ורק אח"כ נוחות!
צודקת מאדאני חושבת שזה הזמן שהרשות המקומית צריכה לפעול.
אנחנו עוד לא מעט ימים לפני פסח וחיבים לתגבר את מערך המשלוחים.
אני לא אומרת את זה על ריק. אצלינו אחרי התעשתות המועצה הבינה זה המקום לפעול ודאגה להרחיב את מערך האספקה ובעיקר את מערך המשלוחים בישוב. יש מספיק כח אדם להפעיל. וחובה תוך יום יומיים להפעיל מערך שמתאים לשעת חרום. אני מציעה לפנות לעיריית בני ברק (חוץ מהסטריה צריך גם להרתם לעזרה ולמנוע כאוס וזה ה-דבר שתושבי בני ברק יצטרכו השבוע)
ממש לא חושבת כמוך.בדיחה גרועה!
כל הענין זה לחסוך יציאה מהבית, סניף שלמה המלך רחוק ומסכן אותי פי כמה מסניף קרוב יותר!
השיקול כעת הוא בטיחות כמה שיותר, ורק אח"כ נוחות!
זה מה שקרה אצלי... תפסתי תור להשבוע, וכשעדכנתי את הסל נתפס לי גם התור.מידע מוטעה.
הרבה פעמים עדכנתי סל ובאתי לסגור ו... המועד שבחרתי מלכתחילה נתפס באותן דקות!
צריך להבין שכשהסל מתעדכן המערכת מזהה את ההזמנה כלא סגורה, וממילא מתפנה מקום למשלוח חילופי.
טוב, אני חלילה לא רוצה לגרום נזק לאף אחד, ומי שלא רוצה לקחת סיכון שלא יקח.מידע מוטעה.
הרבה פעמים עדכנתי סל ובאתי לסגור ו... המועד שבחרתי מלכתחילה נתפס באותן דקות!
צריך להבין שכשהסל מתעדכן המערכת מזהה את ההזמנה כלא סגורה, וממילא מתפנה מקום למשלוח חילופי.
יתכן שזה נכון לימים רגילים...טוב, אני חלילה לא רוצה לגרום נזק לאף אחד, ומי שלא רוצה לקחת סיכון שלא יקח.
מנסיוני זה חד משמעי שומר על תאריך האספקה המקורי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: