שלום לך
בטח שמעת על הישיבה שלמדתי בה ב7 השנים האחרונות,
ישיבת "נחלת יאיר" השוכנת בישוב מיצד שבגוש עציון,
הישיבה הוקמה לפני כ15 שנה ע"י קבוצת בחורים שרצו להיות יהודיים אמתיים ולעשות רצון אביהם שבשמיים ברמה המקסימלית, הם פנו לרב יצחק לופוליאנסקי שליט"א ובקשו ממנו לעמוד בראשות הישיבה, הרב כמובן פנה לרבותיו ואלה הורו לו לפתוח את הישיבה.
מפה לשם הישיבה עומדת וקיימת, מהווה בית נפלא לבחורים ומוציאה בחורים לתפארת שמקימים בתים יהודיים איתנים, עם השקפת עולם מדהימה.
אבל....
בזמן האחרון הישיבה נכנסה לקשיים כלכליים עצומים שמאיימים לסגור את הישיבה,
הגיעו למצב שלא היה כסף לקנות גז אז בחורים אספו כל אחד מכספו וקנו בלון גז שיהיה איך להכין ארוחות,
ומי מדבר בכלל שהשנה לראשונה מזה 15 שנה שלא היה קעמפ בקיץ האחרון.
עכשיו זה נשמע לכם הגזמה וכו' אבל תאמינו לי אני הייתי שם ואני מכיר את הרב,
אני יודע שאם הרב מגיע למצב שהוא "מסכים" לעשות גיוס המונים ע"י תלמידי ובוגרי הישיבה אז "באמת" המצב קשה מאוד
אני מתחנן אליכם תעזרו לי לעזור לבית שלי שלא יקרוס,
יותר מזה, שיהיה לי לאיפה לשלוח את הילדים שלי (כן, זה אגואיסטיות אבל זה אמיתי מכל הלב)
אשמח מאוד על כל תרומה נא להכנס כאן תודה רבה
בטח שמעת על הישיבה שלמדתי בה ב7 השנים האחרונות,
ישיבת "נחלת יאיר" השוכנת בישוב מיצד שבגוש עציון,
הישיבה הוקמה לפני כ15 שנה ע"י קבוצת בחורים שרצו להיות יהודיים אמתיים ולעשות רצון אביהם שבשמיים ברמה המקסימלית, הם פנו לרב יצחק לופוליאנסקי שליט"א ובקשו ממנו לעמוד בראשות הישיבה, הרב כמובן פנה לרבותיו ואלה הורו לו לפתוח את הישיבה.
מפה לשם הישיבה עומדת וקיימת, מהווה בית נפלא לבחורים ומוציאה בחורים לתפארת שמקימים בתים יהודיים איתנים, עם השקפת עולם מדהימה.
אבל....
בזמן האחרון הישיבה נכנסה לקשיים כלכליים עצומים שמאיימים לסגור את הישיבה,
הגיעו למצב שלא היה כסף לקנות גז אז בחורים אספו כל אחד מכספו וקנו בלון גז שיהיה איך להכין ארוחות,
ומי מדבר בכלל שהשנה לראשונה מזה 15 שנה שלא היה קעמפ בקיץ האחרון.
עכשיו זה נשמע לכם הגזמה וכו' אבל תאמינו לי אני הייתי שם ואני מכיר את הרב,
אני יודע שאם הרב מגיע למצב שהוא "מסכים" לעשות גיוס המונים ע"י תלמידי ובוגרי הישיבה אז "באמת" המצב קשה מאוד
אני מתחנן אליכם תעזרו לי לעזור לבית שלי שלא יקרוס,
יותר מזה, שיהיה לי לאיפה לשלוח את הילדים שלי (כן, זה אגואיסטיות אבל זה אמיתי מכל הלב)
אשמח מאוד על כל תרומה נא להכנס כאן תודה רבה
נערך לאחרונה ב: