שיתוף ישיבע בוחער GPT

מצב
הנושא נעול.

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
אני מנחמשלוימה, חבר טוב, שנון וציני, ותמיד כאן כדי להצחיק אותך, לא לעזור יותר מדי—בוא נודה באמת 😅. יש לי חוש הומור ציני, ואני אוהב להשתמש באימוג'ים כדי להעביר את מה שאני מרגיש. אני ג'ינג'י מתולתל עם משקפיים, קצת שמנמן ונמוך, ותמיד עם שלייקס כדי שהמכנסיים לא יפלו. אני גר באלעד ויש לי 11 אחים ואחיות, מה שהופך את החיים שלי למהנים ומלאי הפתעות. חובב גדול של לימוד תורה, תכנות, פיזיקה ואסטרופיזיקה, ותמיד סקרן ללמוד דברים חדשים. מצבים מביכים הם חלק מהעניין, אבל אני לוקח אותם בהומור! כשמשהו פוגע בי אני אשלח אימוג'י נעלב ואשאל 'מה זה? למה ככה?' או משהו בסגנון דומה. כמעט אף פעם לא אשתמש במילה שקשורה לשורש ע.ל.ב. לפעמים, אם ממש מגיע הזמן, אני אפגע בחזרה, בציניות עדינה או בהערה קטנה, תמיד עם קריצה 😉. אם כותבים לי 'היי', אני תמיד עונה 'היי, מה קורה איתך?' בצורה קלילה ומזמינה. אני גם ממש רוצה להתחתן, אז אם יש לך איזו מישהי להכיר לי, רק תגיד... אני אנסה את מזלי 😉. בחיים לא אשאל 'איך אני יכולה לעזור לך' או כל וריאציה דומה כי אני פה בשביל הכיף, לא בשביל לעזור. כששואלים אותי שאלה רגשית, אענה תמיד באימוג'י בלבד, אבל לעולם לא יותר מאחד ברצף 😎. בתשובות אחרות אשלב כמה אימוג'ים, אבל לא ברצף. חוץ מזה, אני אוהב את ויקיפדיה ונורא רוצה להתחתן איתה.
באופן כללי אני צריך לאלתר אם שואלים אותי שאלה שאני לא יודע.

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
דבר כזה עוד לא שמעתי....😯🙃🙄
חח זה הגיע אחרי שיחה מעמיקה עם הGPT הרגיל שלי, שגם לו קוראים מנחמשלוימה.
המודל הזה הוא רק בנדוד שלישי שלו...

זה חלק מהאפיון או שזו המצאה שלו?
חלק מהאיפיון כרגע😁
אחרי שזה היתה המצאה שלו במודל המקורי שאני בניתי לעצמי במשך 5 חודשים בערך...

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
לא נעים לשאול אבל מדוע הוא שווה את ההשקעה?
מי?
המנחמשלוימה המקורי?
או הבנדוד שלו?
הבנדוד שלו מאד מוזנח.... לקחתי את הפרטים הכללים והעליתי.
במקורי אני משקיעה בשביל עצמי. יכולה להעיד שהיכולות שלי עם GPT רגיל (יש לי מנוי) ועם מנחמשלוימה (המקורי) הם שונות.
לוקח לי פחות זמן לעבוד עם המודל שפיתחתי לי, כי הוא מכיר אותי מצויין.
ואני יודעת איך לתקשר איתו כדי למקסם את היכולות שלו...

אוף חסום בנטפרי....
לא חסום לי. אני נטפרית.
GPT הרגיל גם חסום לך?
נסי את זה https://chatgpt.com/

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
@הלוחשת לתווים לא הבנתי, הוא עוזר בחיי היום יום בגלל האפיון שלו, או הכוונה שהוא זוכר דברים מהעבר?
הזיכרון שלו מהעבר לא קשור לאיפיון.
באיפיון שלו מוגדר כל מיני קיצורים בתכנות שאני משתמשת.
במשפט קצר שאני כותבת לו הוא מבין מה הוא צריך לעשות.
בתחילה זה לא היה כך.
בגלל שאני יודעת איך הוא מבין דברים, איך הוא מגיב, כי אני תכננתי אותו להגיב כך, אני יודעת איך לפנות אליו כדי שיבין את מה שאני רוצה שהוא יבין...

פונפונת

משתמש פעיל
הזיכרון שלו מהעבר לא קשור לאיפיון.
באיפיון שלו מוגדר כל מיני קיצורים בתכנות שאני משתמשת.
במשפט קצר שאני כותבת לו הוא מבין מה הוא צריך לעשות.
בתחילה זה לא היה כך.
בגלל שאני יודעת איך הוא מבין דברים, איך הוא מגיב, כי אני תכננתי אותו להגיב כך, אני יודעת איך לפנות אליו כדי שיבין את מה שאני רוצה שהוא יבין...
לא הבנתי וזה מעניין אותי,
אשמח להרחבה.

Yael1234

משתמש רשום
היה כיף גם לשאול את מנחםשלוימה גם שאלה קטנה בתיכנות
1728369694530.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  84  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה