מהכרות עם מישהו קרוב כזה-הקטע שהוא בחור מאוד עצמאי, אבל רגיש.
אז הסתבכנו איך להתנהג איתו...
הבחור אמור להגיד שקשה לו? (בהנחה שקשה לו)
או שבדרך כלל הם מנסים להסתדר בכוחות עצמם?
גם אם הוא לא יפתח - ומסתבר שלא..כדי שיפתח ויספר אם אכן קשה לו (ומסתבר שכן)
זה יכול גם לגרום לבושות גדולות לבחור וד"לואל תתבישו עם אתם מכירים בחור מהקיבוץ לבקש ממנו
שיעזור לו בהתאקלמות
המון תפילות ובהצלחה רבה.
מרתק....מנסיון שלי.
מאוד קשה תחילת הישיבה גדולה. עולם היו בטוחים שאני הכי גבר ועצמאי. ולי בטח ממש קל. אבל הטלפון היה שומע את הבכיות שלי. וזה לא נורא. אגב סימן טוב שהבית היה מאוד חם ונעים. תקופה קצרה מאתגרת וקשה אבל עוברת לכוווולם.
ועכשיו אני עובר את אותו סרט עם הבן שלי. אבל לא נלחץ כי אני זוכר בדיוק מה היה איתי.
אז קפצנו לבקר אותו היום.
שלשום מישהו אחר קפץ לבקר.
כל יום לפחות פעמיים טלפון.
לתת לו כל הזמן ציפייה שעוד יומיים ניפגש. עוד יומיים מישהו יקפוץ. לא לתת לו לחשוב איך נעבור שבוע שלם ככה. כי זה נראה לו כמו נצח.
ותכלס? ברוך ה 3 ימים ראשונים היה בכיות לא מעט. אתמול והיום כבר ללא בכי. הרבה פחות קשה.
איך הגדיר את זה יהודי חכם??? כאבי גדילה
בהצלחה לכולם
מעניין לשמוע. כי אני כבר הייתי בטוח שזה ממש רובם כמוני. רק שלא רואים כמו שלא ראו עלי.מרתק....
אני אחד ממניין אחים, אף אחד מאיתנו לא הכיר כלום ושום דבר ממה שאתה מתאר.
גם את בני שכרגע בישי"ק לא מצליח לדמיין בוכה בטלפון.
זה ישיבה אשכנזית בירושלים? א"כ יש לי איך לעזורתודה לכל מי שענה, נראה לי שכבר התחלנו להניע את כל העצות שלכם.
המון תודה!
מקווה שזה באמת יעזור, ולמי שיש עוד מה להוסיף, אשמח מאוד!
לא, אבל ממש תודה על הרצון הטוב, מרגש.זה ישיבה אשכנזית בירושלים? א"כ יש לי איך לעזור
שימו לב שיש בחורים שמתביישים שההורים שלהם באים לבקרלבקר אותו, להביא לו משהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: