לאאאאאא
אין סיכוי שאין לזה המשך.
@פניני ריין את חייבת להמשיך את הסיפור הכובש הזה.
את לא משאירה אותי במתח!
אין סיכוי שאין לזה המשך.
@פניני ריין את חייבת להמשיך את הסיפור הכובש הזה.
את לא משאירה אותי במתח!
יש עוד המשך, בעז"ה יעלה בהמשך השבוע.יש עוד המשך? אני רוצה לשמוע את הבת של הושעיה. היא נשמעת לי בנאדם מתוק
כן כנראהבאמת ובתמים?
תודה רבה@פניני ריין איזה כיף שחזרת!
באמת ובתמים?
דווקא אהבתי את הגיוון בביטוי. יוצר משהו מעניין בסיפור, שאת לא רק נצמדת לביטויים הרגילים.כן כנראה
משנה אצלי
וואו. מצמרר.לא, לא להיזכר בלולב עכשיו. בשמחה שהיו שמחים, בתמים ובאמת שמחים, שבעת ימים לפני ה'. לא להיזכר בשירה האדירה בה הקיפו כולם את המזבח. לא במזבח, לא, לא.
צריך להיות "שבה" (פסוקית זיקה). זה מופיע גם בעוד מקומות בפרקים, לא ציטטתי הכל.הוא אוהב אותה כמעט באותה מידה בה הוא נרתע לאזכור שמה.
הביתההבייתה
תודה...טוב שחזרת והזכרת לנו את הסיפור היפה הזה!
יש לכתיבה שלך אווירה קסומה כל כך...
כן, גם אני אהבתי את הגיוון הזה...דווקא אהבתי את הגיוון בביטוי. יוצר משהו מעניין בסיפור, שאת לא רק נצמדת לביטויים הרגילים.
דבורי רנד מדברת על זה הרבה, איך לקחת ביטוי רגיל ולהוסיף לו טוויסט מעניין. אבל אולי זה לא הסגנון שאת מכוונת אליו אם מדובר בסיפור ישן יותר... (כלומר על תקופה קדומה.)
תודה!צריך להיות "שבה" (פסוקית זיקה). זה מופיע גם בעוד מקומות בפרקים, לא ציטטתי הכל
זו לא נראה לי הבעיה שלך...אני לדוגמה לא מבינה מהי הגזירה שעליה דיברו אביו של ישוב ושמעון, לא מספיק מבינה מי נגד מי ואיפה כל זה קורה מבחינה גאוגרפית.
ע"י בקשה תיוג של המנהלים, או דיווח על תוכן שלילי...אודה למי שיסביר איך ניתן למחוק אותו,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: