מנסיון שלי אישית ומבדיקה לעומק זה לא דומה ולא כמעטמישהי יודעת אם יש קשר בין פיט פייב של יונית ומירה ופיט פייב של חני היימליך?
מנסיון שלי אישית ומבדיקה לעומק זה לא דומה ולא כמעטמישהי יודעת אם יש קשר בין פיט פייב של יונית ומירה ופיט פייב של חני היימליך?
אני חושבת שחלי ממן.אם יש למישהו המלצה למי אפשר ללכת כדי לאמץ אורח חיים בריא ולא שיטות משונות אלא משהו שאפשר להתמיד בזה תמיד
כמו כן למי יש נסיון עם נטורופתית לירידה במשקל
ירדתי 7 קילו ב-9 ימים
וכ- 5 ס"מ בשרוול וברגליים...
זה תוכנית ניקוי גוף של 9 ימים
קלין 9 של FOREVER
ממליצה מאוד
אפשר הסבר ברור?
וגם איפה קונים את הערכה הנ''ל?
אני אישית לא מתחברת לשיטה של חלי ממן, אבל יודעת על רבות שהצליחו והתמידו.מהנסיון שלי חלי ממן ומיכל פתל וכל זה- לא עובד! אני ירדתי שם המון והעלתי הכל.
טיפול בשלושת המימדים עוזר בזה פלאים!!
ממליצה מאדד! בעיקר כשמנסים ולא מצליחים
מירה -0527126650יש למשהי את פרטי ההתקשרות של יונית ומירה?
יש למשהי את פרטי ההתקשרות של יונית ומירה?
[/QUלי יש:02-5441404 הכי טוב!
זה בעצם הרבלייף בשם אחרסלים פיט משלבת גם מוצרי הרבלייף
איזה כיף לך!!!מיכל פתל עובד נהדר כבר שנים
בהריון והנקה זכה לתמיכה של הרופאים - כי זה פשוט אכילה מאוזנת
ולכן זה בריא לדעת כולם, ןלכן זה קל להתמיד, לא כמו לפי צבעים לפי סוג דם וכו'
סיימתי את ההריון הרבה פחות ממה שהתחלתי
וגם בהנקה שמרתי (אני בד"כ עולה המון בהנקה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: