נכתב ע"י יעקב1;422731:בס"ד
נחמד. תגובה רצינית עניינית שאפשר להתייחס אליה.
ובכן, אני אשמח להסביר אבל שלא יובן כהתנצלות אלא כהסבר.
אכן, גם אני מרגיש שחסר משהו מעבר למה שמצולם. אני לא מתכוון לביים או להעמיד מישהו, גם עקב הזמן המועט שומד לרשותי וגם שזה לא הסגנון שלי.
אני לא יודע אם זה תלוי בי או במקום עצמו. למשל כשצילמתי את ב"ב בלילה רוב האנשים נהנו. האם זה בגלל ששם צילמתי אחרת או בגלל שהתלהבו "מב"ב המכוערת שנראית יפה בלילה" וכן, גם שם צילמתי בניינים.
או צפת שגם שם צילמתי בניינים אך שם הבנינים מעניינים, יש בהם טקסטורה יפה ובצירוף נרות חנוכה.
האמן לי, אני עובר את השכונה רחוב רחוב, נכנס בסימטאות וזה מה שאני מוצא. אז רצית לראות איך נראית ירושלים בלילה, ככה היא נראית.
יכול להיות שבגלל שאני מכיר את ב"ב כי גדלתי שם יש בתמונות שם מקומות קטנים שאנשים לא מכירים. ואת ירולשים איני מכיר. איני יודע באמת מה הסיבה אם קיימת כזו בכלל. אבל אשמח לקבל עזרה בדוגמת סיור מקדים של תושב שכונה וכדו'.
בהחלט אני משתמש באור השקיעה. כדי לדעת איפה להתמקם כשזה קורה אני צריך להכיר את המקומות הללו וכמו שאמרתי אני לא מכיר כ"כ טוב.
נכתב ע"י יעקב1;422749:בס"ד
חבל מר תמיר שאתה לא מבין.
הפרוייקט הוא לצלם את כל ירושלים. לא רק מה שיפה או מה שבא לי. לצלם צאת כל ירושלים. גם את הר נוף וגם את רמת שלמה. בין אם בא לי ובין אם לא.
הייתי בכותל ב-3 וגם בנחלאות אני יודע מה יש ואני גם יודע לצלם את זה.
נסה פעם לצלם לפי בקשה ולא לפי רצונך ותרווה נחת.
לא צלם, אבל מזדהה עם מה שהוא אומר.נכתב ע"י tamiro;422757:אתה מפספס כאן נקודה חשוב לטעמי
כשלקוח פונה אלי בתור צלם
הוא לא רק מחפש מישהו שיודע ללחוץ על השאטר
הוא מחפש את הזווית שלך, את ההכוונה שלך
ואת היכולת שלך להגיד לו מה נכון ומה לא.
לצלם סתם בניינים שלא משדרים ירושלים
ולא מעבירים את ירושלים זה סתמי לחלוטין בעיניי
צילום זו דרך להעברת מסרים בצורה ויזואלית
אם אתה ככה נהנה להעביר את זמנך בצילומים שלא ממש מראים את ירושלים, אשריך.
העובדה היא שבחרת להציג מספר צילומים (לא נכנסתי ללינקים)
שלא מעבירים בשום צורה שהיא את ירושלים.
זו דעתי
ועוד משהו
אני אגלה לך סוד... יש לי לקוח או שניים שאני מצלם עבורם לפי בקשה
ועדיין ההכוונה היא של הצלם ולא קביעה חד משמעית של הלקוח.
בשביל סתם צילום של ירושלים בלילה אפשר לשלוח ילד בן 16 עם מצלמה
נכתב ע"י יעקב1;422765:בס"ד
כאילו אני מדבר עם מישהו שבכוח לא מוכן להבין. אני מסביר לך שוב.
הפרוייקט הוא לצלם את כל ירושלים.
וירושלים היא לא רק הכותל ונחלאות. היא גם רמת שלמה והר נוף. ואם אתה מהפריפרייה שמגיע לירושלים רק בקבוצות של תיירים היישר לכותל זו בעייתך.
למי שמכיר את ירושלים הוא מכיר גם את המקומות הללו.
כשאגיע לכותל פתאום כולם יגידו פשש. (ועוד נחיה ונראה) וזה יסביר את הכל.
גם על הצילומים של ב"ב אלו שלא מכירים אמרו מה זה קשור לב"ב. ומי שמכיר אמר "אתה לא יודע עד כמה" עיין תחת הניק שלי הצילומים של ב"ב עדיין כאן.
ועוד משהו, הפרוייקט הוא שוב לצלם את כל ירושלים. מעניין או לא מעניין. את כולה. את הזויות אנהי יכול לבחור אבל לא את מהות הפרוייקט.
ולמרות הכל, אני אכן חושב שאני צריך למצוא יותר ויותר. ואני כל הזמן מנסה.
מעניין שעברתי שכונה מבית וגן לקרית משה והצילומים כבר יותר טובים עבור המגיבים. אז אולי זה כן תלוי בשכונה.
נ.ב. ובבקשה לא להפוך את האשכול הזה לעוד אשכול התנצחויות. הגבתי לניק 'אמיש' ואתה הופך את זה להתנצחות. יוסי, שים עין פה שלא יהרס לי האשכול, פליז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: