סתם לידיעה, אני מדבר על בניינים עם 2 מעליות, ולא שאין בניינים לחרדים שיש פחות מעליות מהתקן או שיש 2 מעליות שרק אחת מהם פעילה.סתם לידיעה בנין של 30 קומות התקן מחייב כמה מעליות.
סתם לידיעה, אני מדבר על בניינים עם 2 מעליות, ולא שאין בניינים לחרדים שיש פחות מעליות מהתקן או שיש 2 מעליות שרק אחת מהם פעילה.סתם לידיעה בנין של 30 קומות התקן מחייב כמה מעליות.
אני מכיר בניין עם 4 מעליות (100 דירות) בירושלים, חצי שעה של המתנה למי שרוצה לחזור הביתה בשעה 13:00סתם לידיעה, אני מדבר על בניינים עם 2 מעליות, ולא שאין בניינים לחרדים שיש פחות מעליות מהתקן או שיש 2 מעליות שרק אחת מהם פעילה.
תלוי למי...ליאון אדם דתי שומר תורה ומצוות
גם אם הוא לא בדיוק כמוך
והוא ראש עיר מצוין
שנאה לדת היהודית המאמינה בבורא העולם שמושב יקרו בשמים זו אנטישמיות!!הערת אגב קטנה,
מחילה מכבודו, ראוי ורצוי לדעת את משמעות המילים בהם אנחנו משתמשים.
אנטישמיות הוא מונח לתיאור של שנאת יהודים. מאחר והחילונים ודתיים לאומים הם יהודים בדיוק כמוני וכמוך אז אנטישמיות אין במקרה הזה.
אתה יכול לקרוא לזה במונחים אחרים אבל לקרוא לכל החלטה של יהודי אחר שנראה לך שהוא נגד החרדים זה לא אנטישמיות.
הויכוח הוא -אני לא מצליח להבין על מה נסוב הויכוח,
אומרת לך הפקידה הממונה שהיא מקדמת את המגדלים רק בשביל להרחיק חרדים,
אתה רוצה לחלוק עליה?
אינו מדובר על התאמה בעלמא, אלא מצב בו חרדי לא יוכל, ולא יתאפשר לו לגור שם אף פעם.@יעקב הרמתי אתה מגזים... אתה יכול לטעון שיש אפליה ולא מתכננים מספיק לחרדים, אבל לרצות שכל בנין יתוכנן רק בתנאי שהוא יתאים לאורח חיים חרדי זו הגזמה פראית. מותר לבנות מגדלי מגורים רבי קומות. צריך להשאיר מספיק תוכניות מותאמות לציבור שלנו ביחס שויוני והוגן. לא צריך לתכנן את כל הארץ כדי שהוד מעלתינו נוכל לגור בכל פינה שרק יתחשק לנו. צריך לדאוג גם לנו.
להתמקד במטרה לפתור את מצוקת הדיור ולא להעמיק אותה!זו הגזמה פראית. מותר לבנות מגדלי מגורים רבי קומות. צריך להשאיר מספיק תוכניות מותאמות לציבור שלנו ביחס שויוני והוגן. לא צריך לתכנן את כל הארץ כדי שהוד מעלתינו נוכל לגור בכל פינה שרק יתחשק לנו. צריך לדאוג גם לנו.
זכיתי בדירה בהנחה ברמת בית שמש ה' הם מצהירים שזה צביון חרדיובאם הדירות ברמה ה'2, היו מותאמות לציבור החרדי (כמו שמשרד השיכון מצהיר באתר)
לפי ההיגיון שלך:שנאה לדת היהודית המאמינה בבורא העולם שמושב יקרו בשמים זו אנטישמיות!!
כל ניסיון להצר את כבודו בארץ באמצעות קידום רעיונות וציבורים שנגד חוקי דתו זה אנטישמיות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: