אשמח לתמונה של ילדה צנועה וחמודה מחייכת (כולל גרביונים וחצאית ארוכה וכן בשרוולים) אולי עם שתי צמות מחזיקה מטאטא וכו....
מיועד לקישוט קיר של תורנית חרוצה
תודה רבה!!!!
שלחתי במיילאשמח שתשלחי לי בזיפ או באישי
אשמח לעוד סגנונותאשמח לתמונה של ילדה צנועה וחמודה מחייכת (כולל גרביונים וחצאית ארוכה וכן בשרוולים) אולי עם שתי צמות מחזיקה מטאטא וכו....
מיועד לקישוט קיר של תורנית חרוצה
תודה רבה!!!!
אוקי, עוד ניסיון.אשמח לעוד סגנונות
עדיף שהילדה תהיה עם בגד צבעוני ולא בתלבושת
זה לקישוט קיר לגן לא לבית ספר
אשמח לעוד סגנון של תמונות שיער יותר עדין צמות לא ארוכות ועדינותאשמח לעוד סגנונות
עדיף שהילדה תהיה עם בגד צבעוני ולא בתלבושת
זה לקישוט קיר לגן לא לבית ספר
ועם אפשר גם אברך יותר צעיר וילד עם אותה פוזה פחות או יותראחד מהמומחים פה יכול לעשות לי
יהודי חרדי חסידי עם זקן לבן חום, אף רחב, וחיוך עדין, בלי כובע רק חליפה ארוכה פתוחה קצת ומבצבץ ממנה ציצית קצת צהובה.
מחזיק בידו אתרוג צהוב ובודק אותו ליד העין
וברקע שוק ארבעת מינים במטושטש מאוד עם סוג עשן כזה משהו פסטורלי
בסגנון ריאליסטי פסטורלי
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1792367אולי יש מישהי שיכולים לעשות לי ילד חרדי - לא חייב שחור לבן תואם ילידה הזו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: