כזה?אשמח לתמונה של מזל טוב לאמא ליום הולדת 57. שילוב של כביסות/בישולים/אירוח. בדומה לזה
צפה בקובץ המצורף 1791259
כזה?אשמח לתמונה של מזל טוב לאמא ליום הולדת 57. שילוב של כביסות/בישולים/אירוח. בדומה לזה
צפה בקובץ המצורף 1791259
לא יודעת למה קראתי 55, אם זה הרעיון אנסה שוב עם 57אשמח לתמונה של מזל טוב לאמא ליום הולדת 57. שילוב של כביסות/בישולים/אירוח. בדומה לזה
צפה בקובץ המצורף 1791259
מומחים יקרים
מישהו יכול ליצור לי תמונה של חרדי מדבר בסמארטפון שמתפוצץ לו ביד... עם שפריצים של פיצוצים לכיוון הפנים...
(קרדיט לתותח היוצר על המודעות...)
קודם כל תודה רבה. יש מצב בלי הקפה ובלי הנרות על המכונה? ושה 57 יהיה גדול יתר?
מהמם!! אשמח מאוד עם 57לא יודעת למה קראתי 55, אם זה הרעיון אנסה שוב עם 57
משהו כזה?מומחים יקרים
מישהו יכול ליצור לי תמונה של חרדי מדבר בסמארטפון שמתפוצץ לו ביד... עם שפריצים של פיצוצים לכיוון הפנים...
(קרדיט לתותח היוצר על המודעות...)
אני אשמח ללוגו ליום הולדת 50 בצבעים תכלת לבן
משהו כזה?
אין צורך בקרדיט..
אשריכם!
מהמם!! אשמח מאוד עם 57
קודם כל תודה רבה. יש מצב בלי הקפה ובלי הנרות על המכונה? ושה 57 יהיה גדול יתר?
תודה רבה רבה!! אין מילים!
אשמח לתמונה של ילדה צנועה וחמודה מחייכת (כולל גרביונים וחצאית ארוכה וכן בשרוולים) אולי עם שתי צמות מחזיקה מטאטא וכו....
מיועד לקישוט קיר של תורנית חרוצה
תודה רבה!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: