קצת עזרנו לבינה...OMG זה מוווווש!
תודה ענקית! אבל מה זה המגפון? התכונתי למגפון נעל
איזה טיפשות מלאכותית...
בכולל שלנו מסיימים הלכות אבידה ומציאה ואנחנו עורכים סיום אשמח מאוד אם מישהו יוכל לייצר לי רקע יפה לסיום עם שער יפה וכתר למעלה עם כלי שיר למטה
בבקשה
תמונה של קיר עם הרבה תעודות
זה טוב?איזה אנשים טובים תודה!!
יש מצב לקבל גם תמונה של כלב פומרני לבן(כלב פונפון)קטן בתוך מגפון אולסטאר פלטפורמה לבנה
וברקע במטושטש נעלים מפוזרות? או שזה מדי מסובך...?
טיפ: הוספתי תאורים מדוקים זה מסייע לבינה לעשות את המיטב
יואו מושלם תודה!זה טוב?
אם רוצים לשנות משהו בתוך התמונה, נא לכתוב בדיוק מה ואיך
אם אתה מעונין בסגנון אחר / בגביע/ יותר קטן /וכו' תבקש
צפה בקובץ המצורף 1780508
בול מה שרציתיאם אתה מעונין בסגנון אחר / בגביע/ יותר קטן /וכו' תבקש
צפה בקובץ המצורף 1780508
יש לי משהו מוכן, רק אשמח לקבל מקור לסגולה על מנת שלא סתם אגרום להוצאת כסף מאנשים במרמה
צפה בקובץ המצורף 1780354
ווואוווווווווווו
משהי יכולה לעשות פרופיל לשם תמר
מי יכול לעזור לי ולעשות שער למחברת אילו מציאות לבן שלי
אין לי שום כיון
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דבר ראשון מהמםם ממש רקע מיוחד במינו גם היונים והכתר והכל
מישהו רואה אותי בשעות החשוכות של הלילה ?פליזזזז, האמת שיש לי בקשה שממש דחופה לי. מי שיוכל לעזור - תודה ענקית מראש . בכל הבקשות אבקש שהילד לא יהיה חסיד אלא סגנון ליטאי רגיל, חולצה צבעונית חוץ מהתמונות יום הולדת, שבת וחג.
1. תמונה שאמורה להביע שמברכים ילד בברכת לילה טוב סגנון ציורי ילדותי. אבא או אמא ליד ילד עולה לישון
2. תמונה שאמורה להביע ברכת בוקר טוב , ילד מתעורר משינה ואביו או אימו מאחלים לו בוקר טוב. אותו סגנון ילדותי ציורי.
3. תמונה של ילד לבוש לשבת, ההורה מאחל לו שבת שלום.
4. תמונה של אותו ילד עם עוגת יום הולדת ההורה לידו מאחל לו "מזל טוב"
5. תמונה של אותו ילד ברקע שולחן עם סימני ראש השנה וההורה לוחץ יד , ומושיט לו כרטיס ברכה "מסמל ברכת שנה טובה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: