יש אפשרות לקבל תמונה של פינגווין במדבר...?
לא כ"כ הבנתי את נושא האשכול מבקשים מקבלים?
אני מחדשים פשוט...
אני חושב שזה מתאים בוליש אופציה שהתמונה תשקף שהפינגווין לא באזור הנוחות שלו?
מזיע, עייף....?
יש אפשרות לקבל תמונה של פינגווין במדבר...?
לא כ"כ הבנתי את נושא האשכול מבקשים מקבלים?
אני מחדשים פשוט...
אני חושב שזה מתאים בוליש אופציה שהתמונה תשקף שהפינגווין לא באזור הנוחות שלו?
מזיע, עייף....?
וואוו זה פשוט מושלם, אין לי מיליםהנה דומה (א"א בדיוק) זה הפרומפט שנתתי במידג'רני ובנייט קפה: A colossal, monumental sculpture of the number 2, comprising meticulously arranged modern and new musical instruments, suspended in a profound empty space, devoid of any background, with impeccable clean lines and razor-sharp edges, blending precision and harmony, fusing the surrealist sensibilities of M.C. Escher with the futuristic sheen of Syd Mead and the intricate textures of Simon Stalenhag.
צפה בקובץ המצורף 1780491צפה בקובץ המצורף 1780492
אבקש תמונה של גלידה הכי מפוארת שיש
אם אתה מעונין בסגנון אחר / בגביע/ יותר קטן /וכו' תבקשתוכל לעשות לי תמונה של גלידה הכי מפוארת שיש
וואוו זה פשוט מושלם, אין לי מילים
יש מצב גם מספר 2 כמו הדוגמא השניה של ה6? יותר ממתכת כזה?
תודה אינסופית
אם אפשר שכשאתה מצרף כמה תמונות, תקטין אותם שלא יתפסו רבע שעה של גלגול מטה...
מושלםאם אפשר שכשאתה מצרף כמה תמונות, תקטין אותם שלא יתפסו רבע שעה של גלגול מטה...
נ.ב. אחלה תמונות יוצאות לך!
אני גם שאלתי את הרב שלי הרה"ג עמרם פריד שליט"א אם זה בעיה כיון שאין לזה מקור מוסמךיש לי משהו מוכן, רק אשמח לקבל מקור לסגולה על מנת שלא סתם אגרום להוצאת כסף מאנשים במרמה
צפה בקובץ המצורף 1780354
מתאים הסגנון ??איזה יצירות מדהימות!!!!
יש מצב לתמונה בשביל לוגו "בלב ים" -
עיצוב של לב בצורת גל שבתוך הלב מופיע המספר 50 בצבעי התכלת.
תודה רבה!!!
לאורך? לרוחב? מרובע?בכולל שלנו מסיימים הלכות אבידה ומציאה ואנחנו עורכים סיום אשמח מאוד אם מישהו יוכל לייצר לי רקע יפה לסיום עם שער יפה וכתר למעלה עם כלי שיר למטה
לא ממש ארבע ערוצי נחל... לא הצלחתי יותר מזה....תודה על המאמץ,
אני רוצה אבל משהו יותר ספציפי כלומר שיראו נהר שיוצא מאיזשהוא בריכה כמו מפל או משהו כזה וזורם לכיוון אגם שנמצא בתוך גן ומהאגם זה נפרד לארבע עורצי נחל נפרדים
תודה מראש
איזה אנשים טובים תודה!!אני חושב שזה מתאים בול
צפה בקובץ המצורף 1780498
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: