תודה רבהניסוי שלי
המילים שכתבת ישר לבינה זה מה שיצא
אבל זה רק אדום אני רוצה גם זהב
משהו בסגנון של זה-
תודה רבהניסוי שלי
המילים שכתבת ישר לבינה זה מה שיצא
תודה רבה
אבל זה רק אדום אני רוצה גם זהב
משהו בסגנון של זה-
תודה. ממש עזרת לי!ילד יהודי אורתודוקסי עם קיפה שחורה (לא לכתוב כיפה הוא מחשיב את זה לכובע)
מקפיצה, אולי יש מישהו אחר שיכול לעזור??? @בטח בהשם ? @הכול טוב ולטובה!! ?וואי @יופלה אפרסק איזה תמונות לא נורמליות!!! איזה דיוק, איזו אומנות! הייתי רוצה לדעת איך עושים תמונות כאלה טובות של ילדים ומבוגרים חרדים, עם פאות, עם כיפה. אני לא מצליחה אף פעם!!
והבקשות:
1. תמונה של החפץ חיים מניח מעיל שלו על בחור ישן.
2. תמונה של משה רבינו שובר את הלוחות.
תודה רבה!!
כזה?צריכה ילד דתי אומר קריאת שמע בשביל לעצב קריאת שמע (שיהיה אפשר לשלב באיזה רקע צבעי מים עדין)
זה מה שיצא לי.. לא הצלחתי שזה יהיה דף צביעה...אם אפשר איור שחור לבן לצביעה של ילד וילדה שמכניסים מטבע לתוך קופת צדקה.
תרשמו בפרומפט:זה מה שיצא לי.. לא הצלחתי שזה יהיה דף צביעה...
אלופה, תודה רבה!תרשמו בפרומפט:
in blank style, coloring book. There should be open space between the lines, without shading, and there is room for hand coloring.
באיזה כלי?זה מה שיצא לי.. לא הצלחתי שזה יהיה דף צביעה...
@יופלה אפרסק אשמח לקבל מספר 32 באדום ומסביב לבבות אדומים וזהב ונצנים זהב
רקע זהב
אין לי זמן עכשיו, נראה אולי בערבבנוסף אשמח גם לדף ברכה עם הרבה מקום למלל שבצד יהיה כתוב 32 באדום והרקע זהב
ניסיתי במייקרוסופט דיזיין, אבל לא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל יופלה אפרסק הסבירה מה לרשוםבאיזה כלי?
בנוסף אשמח גם לדף ברכה עם הרבה מקום למלל שבצד יהיה כתוב 32 באדום והרקע זהב
ולמטה/בצדדים לבבות אדום זהב ונצנצים
תודה רבה!
אי אפשר להעלות לכאן תמונות נשיםאלופות , תודה על כל מה שאתן משקיעות . לגבי הבקשה החוזרת שלי.
האם להתייאש??????? או שזה לפי מה שקל / מושך יותר?
אפשר ילדה לבד ללא הילד נותנת צדקה ? תודה רבהתרשמו בפרומפט:
in blank style, coloring book. There should be open space between the lines, without shading, and there is room for hand coloring.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: