צורבא דרבנן
משתמש חדש
מישהו הצליח לייצור אולי תמונה של בחור בר מצווה עם תפילין?
תודה על ההסבר. התמונות בסגנון הזה מלאות ויפות מאוד וכייף שאת שולחת כמה דגמים לבחירה.יצרתי אותם ב: PromeAI
יש אפשרות לבחור סגנון: Conceptual Art >> Daily 01
וכתבתי: בסגנון ציורי ילדותי.
וואוווו@שין אלף
מצרפת את מה שיצא...
צפה בקובץ המצורף 1738123צפה בקובץ המצורף 1738124צפה בקובץ המצורף 1738125צפה בקובץ המצורף 1738126צפה בקובץ המצורף 1738127צפה בקובץ המצורף 1738128צפה בקובץ המצורף 1738129צפה בקובץ המצורף 1738130צפה בקובץ המצורף 1738131צפה בקובץ המצורף 1738132צפה בקובץ המצורף 1738133צפה בקובץ המצורף 1738134
מקפיצה, ומוסיפה שהיא רוצה שזה יהיה תמונה מציאותיתאין לי זמן ליצור עכשיו, ומישהי ביקשה ממני
ילד בסביבות הגיל 4 לטאי עם כיפה וציצת עומד מחויך תמונה של גוף מלא תמונה שנראית אמיתית
תודה
אני בשמחה מוכנה לנסות, אבל אני לא הצלחתי ליצור תפילין ומראה יהודימישהו הצליח לייצור אולי תמונה של בחור בר מצווה עם תפילין?
איזה AI?ניסיתי משו אני פורשת
אין הוא לא מבין. ניסיתי את המילים "תפילין" קובית תפילין על מצח,אני בשמחה מוכנה לנסות, אבל אני לא הצלחתי ליצור תפילין ומראה יהודי
משהי יכולה לומר לי איזה בינה יוצרת תפילין, אותיות בעברית וכזה?
תנסי לכתוב את המילה phylacteries - זה תפילין באנגלית, ואולי להוסיף Jewish.אין הוא לא מבין. ניסיתי את המילים "תפילין" קובית תפילין על מצח,
וגם תיאור מפורט איך תפילין אמור להיראות בעיני סיני.
אפס
כתבתי
a teenaged boy wearing short cropped hair, a solid-black small kippa, on his forehead is a small black square made of black leather, from either side of it comes out 1 cm wide black straps that go around his head, white button-down shirt, blue suit, blue pants, blue socks, black shiny shoes, with an emotional expression, watercolor, realistic, high resolution
צפה בקובץ המצורף 1738526
זה בדיוק מה שניסיתי עכשיו. לא עובדתנסי לכתוב את המילה phylacteries - זה תפילין באנגלית, ואולי להוסיף Jewish.
יעזור לי מאד אם מישהו יוכל ליצור לי איור בשביל מבצע בין הזמנים...
אני צריכה תמונות של ילדים - עדיף בנים - מתוקים מתוקים, בשחור לבן, שעושים את הפעולות הבאות:
*מתלבשים
*מסדרים את המיטה
*נוטלים ידיים
*מתפללים
*אוכלים ארוחת בוקר.
תודה גדולה גדולה!!!
עודיעזור לי מאד אם מישהו יוכל ליצור לי איור בשביל מבצע בין הזמנים...
אני צריכה תמונות של ילדים - עדיף בנים - מתוקים מתוקים, בשחור לבן, שעושים את הפעולות הבאות:
*מתלבשים
*מסדרים את המיטה
*נוטלים ידיים
*מתפללים
*אוכלים ארוחת בוקר.
תודה גדולה גדולה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: