הבעיה היא שאסור להעלות לכאן תמונות נשים...מעלה שוב תבקשה
@כל השרירים תפוסים @מכוון גבוה
אני זקוקה לעבודה לבית הספר תמונה שמבטאת פסוק או אמרת חז"ל פופולרית על ענין השבת
כמו למשל ילדה יושבת סביב שולחן שבת עם מחברת שיעורי בית ומעל הקיר מופיע הפסוק זכור את יום השבת לקדשו,
(שלמעשה עבור הבית ספר זו השאיפה, שהם יהיו בשולחן השבת של הבנות, ועבור ההורים זה באיזה שהוא מקום אבסורד)
או אולי שולחן שבת באמצע הכיתה,
או בת באמצע השיעור שחושבת על השולחן שבת שזה למעשה זכור --- לקדשו
מספיק טוב?אשמח מאוד לקבל תמונה של 'הרשל'ה' יושב בתחנת רכבת על הרציף ומחכה לרכבת שנראית באופק, שיהיה לו מראה של יהודי של פעם מהעיירה, וכן כרס, שלייקס (כתפיות), וכובע (אפשר קסקט).
חרדי? עם כובע?וגם בחור ישיבה רץ בשני פוזות או יותר ומאחריו רקע ורוד מוחלט בלי צבעים או דברים אחרים
עם חולצה לבנה וכיפה בחור ישיבה קלאסי וחשוב שיהי כמה פוזות של ריצה לכיוון אחד (כמו במשחק מריו...)חרדי? עם כובע?
מסובך, ננסה...עם חולצה לבנה וכיפה בחור ישיבה קלאסי וחשוב שיהי כמה פוזות של ריצה לכיוון אחד (כמו במשחק מריו...)
ושיראו את כל הגוף שלו
זה שווה את זה... אל תדאג בסוף אני יעלה כאן את המשחק המלא!עם חולצה לבנה וכיפה בחור ישיבה קלאסי וחשוב שיהי כמה פוזות של ריצה לכיוון אחד (כמו במשחק מריו...)
ושיראו את כל הגוף שלו
לרוע המזל, זה אחד הדברים שקשה לייצר בבינה מלאכותית...זה שווה את זה... אל תדאג בסוף אני יעלה כאן את המשחק המלא!
אליפות!!מספיק טוב?
צפה בקובץ המצורף 1643533
מה?לרוע המזל, זה אחד הדברים שקשה לייצר בבינה מלאכותית...
עם חולצה לבנה וכיפה בחור ישיבה קלאסי וחשוב שיהי כמה פוזות של ריצה לכיוון אחד (כמו במשחק מריו...)
ושיראו את כל הגוף שלו
לא משנה מה שאני כותב הוא נותן לי או משהו כזה-זה שווה את זה... אל תדאג בסוף אני יעלה כאן את המשחק המלא!
בחור חרדי בלי כובע וחליפה,
אני התייאשתי...מצויין!! אבל אם אפשר שלא יהי ציור אלא כמו תמונה ושיהי יותר פוזות של הליכה, כמה שיותר,
אפשר גם עם כובע וחליפה
אבל חשוב שיהיה קנייטטש רציני וזה לא יראה כמו המבורג
ומה עם תמונת הרקע? זה הכי חשוב(תמונה של בית מדרש של ישיבה ברקע בחורים יושבים ולומדים עם סנטנדרים מאחוריהם חלונות גדולים עם שמים כחולים ושמש זורחת בשביל משחק וידאו אז צריך שיהיה מקום לדמות לקפוץ
חשוב שהתמונה תהיה בפרופיל כלומר מהצד והכל יראה מרחוק)
תודה מראש על הנדיבות
אפשר אפשר!ילדה בת 6 גם לא?
@כל השרירים תפוסים
העלו פה הרבה דברים שלא עומדים בכללים, אבל לא מתחשק לי להחסם...אפשר אפשר!
העלו פה כמה...
כאן העלו...אפשר אפשר!
העלו פה כמה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: