חסום לי יש מצב לעלות שוב
תודה לך
בבקשהאשמח לקבל תמונה של חסיד ברסלב בהתבודדות ביער ???
תודה רבה
שגגה יצא מפי השליט.
האם יש אפשרות למשהו יותר דומה לזה?א. תודה רבה רבה לכל הצדיקים שעוזרים פה עם כל ההתעסקות עם בינה מלאכותית.
זה ממש לא קל. הצלת נפשות ממש. תודה
ב אני צריך בבקשה שני תמונות: 1. ילד לא דתי מחזיק שלט יד {לא צריך שיהי כתוב כלום}.
2. ילד חבדני"ק {אם שייך ליצר (אם לא אז סתם דתי)} עומד עם תוף קשור למותן ומקלות תיפוף ביד.
תודה רבה מראש.
כזה?אני צריכה תמונה של אביר על סוס לבן,
מגיע מההרים הרחוקים,
כרוח סערה...
בבקשה, בקרוב ממש לא רק בדמיון....אמןאשמח לתמונה שבה רואים את החיילים מחלצים את החטופים
באיזה אתר יוצרים את התמונות האלה?
יש הרבה אתרים, יש על זה מאמר מקיף מאוד של @הספרןדרך אגב מאיזה מחולל מדהים נוצרו התמונות בפורום הזה ?
הוא חסום בנטפרייש הרבה אתרים, יש על זה מאמר מקיף מאוד של @הספרן
הדרכה מקיפה ליצירת תמונות בAI בנטפרי + רשימה של עשרות אתרים חינמיים
ובמאמר הזה בנוסף להדרכה למשתמש שלא מתמצא ביצירת תמונות בAI - אכתוב סקירה על כל האתרים שפתוחים בסינון נטפרי על סמך חפירה עמוקה לאורך ולרוחב שעשיתי במשך תקופה לא קצרה - בעשרות רבות של אתרים, ולאחר ניסוי ותעייה העליתי בחכתי רשימה מרוכזת של כ-20...www.prog.co.il
אני יוצר במחולל של מייקרוסופט
תודה רבהיש הרבה אתרים, יש על זה מאמר מקיף מאוד של @הספרן
הדרכה מקיפה ליצירת תמונות בAI בנטפרי + רשימה של עשרות אתרים חינמיים
ובמאמר הזה בנוסף להדרכה למשתמש שלא מתמצא ביצירת תמונות בAI - אכתוב סקירה על כל האתרים שפתוחים בסינון נטפרי על סמך חפירה עמוקה לאורך ולרוחב שעשיתי במשך תקופה לא קצרה - בעשרות רבות של אתרים, ולאחר ניסוי ותעייה העליתי בחכתי רשימה מרוכזת של כ-20...www.prog.co.il
אני יוצר במחולל של מייקרוסופט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: