מכוון גבוה
משתמש פעיל
אפשר לוגו של מצלמה עם הטקסטARIEL PHOTO
אפשר לוגו של מצלמה עם הטקסטARIEL PHOTO
מכוון - תודה, (אני לא מצליחה לצטט את ההודעה)
איזה מבחר! גם כאן יש את הסגנון הציורי יותר שיכול להתאים לי (69) אם יש לכם אפשרות להביא לי בסגנון גם שובך בצורת בית וציפורים למטה.
איזה מבחר! גם כאן יש את הסגנון הציורי יותר שיכול להתאים לי (69) אם יש לכם אפשרות להביא לי בסגנון גם שובך בצורת בית וציפורים למטה.
לא ברור מספיק אתם רוצים תמונה בקיר מאחורי המיטות? תמונה ספציפית? סתם חדר מעוצב עם תמונה? נא לפרטאפשר לאתגר אתכן?
נגיד שאני רוצה לעצב חדר שינה כמו בתמונה .
תוכלו ליצור תמונה לתליה על הקיר במקום המסומן?
מצדי תעלו כאתגר היומי
צפה בקובץ המצורף 1641380
כן, בשביל תמונה למסגור מאחורי המיטותלא ברור מספיק אתם רוצים תמונה בקיר מאחורי המיטות? תמונה ספציפית? סתם חדר מעוצב עם תמונה? נא לפרט
אופס סורי נכתב לי אוטומטית.(נ.ב לאתגר "אתכן"? רוב מוחלט מהמשיבים באשכול הם גברים...)
איזה סגנון טבע , אומנות, ציור , צבעי מים, יהדות, נוף, כל כך הרבה אפשרויות,כן, בשביל תמונה למסגור מאחורי המיטות
זהו שאני לא יודעת מה מתאים ורוצה לפתוח את ראשאיזה סגנון טבע , אומנות, ציור , צבעי מים, יהדות, נוף, כל כך הרבה אפשרויות,
תתכוונו על משהו שאתם אוהבים
@טוב עין באיזה תוכנה אתה מתכנן לבצע את זה?איזה סגנון טבע , אומנות, ציור , צבעי מים, יהדות, נוף, כל כך הרבה אפשרויות,
תתכוונו על משהו שאתם אוהבים
באיזה כלי הסרת?
באיזה כלי הסרת?
אפשר לשאול באיזה אתרים אתם עושים את התמונות האלו? כי לא מצליח ליצור דברים שאפילו מתקרבים לתמונות פה... בטח לא בכזה דיוק וכזה הרבה סגנונות
אשמח לשמוע
כדאי לקרוא את המאמר של @הספרןסורי על הבורות אבל איך מעצבים את הדברים הללו? יש צורך בידע קודם או שכותבים לו מה רוצים והוא מבצע? והאם התוכנות הללו חינמיות?
אפשר תמונה של ים וציפור אחת עפה בשמיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: