משום מה זה לא עובד...אפשר תמיד לשאול את המומחים:
Gemini - chat to supercharge your ideas
Bard is now Gemini. Get help with writing, planning, learning, and more from Google AI.gemini.google.com
@מכוון גבוה האמת היא שאני צריכה משהו שימחיש שלמות עבור מאמר שמדבר על כך שהיום אנשים מחפשים הכל מושלם ובסוף זה פוגע במציאת זוגיות מתאימה כי אף אחד לא מתאים לדרישות שלנו.
רעיון ממש יפה!! תודה! אבל לא בטוחה שאשתמש בו..השלם מול החצוי "יחץ"
צפה בקובץ המצורף 1638484
כללי?אני צריכה תמונה לפרקי אבות, יש למישהו רעיון?
כן, משהו כלליכללי?
משהו על המסכת?
קצת קשה לבחור על פרקי אבות,אני צריכה תמונה לפרקי אבות, יש למישהו רעיון?
וואו, לא האמת, זה מספיק, לקחתי את כדור הארץ הקודם. זה פשוט יפהפה, תודה!!!
מה לגבי פרקי אבות?וואו, לא האמת, זה מספיק, לקחתי את כדור הארץ הקודם. זה פשוט יפהפה, תודה!!!
לא יודעת. אני אחשוב על זה. אם יש עוד רעיונות, אשמח. הרעיונות של הבינה לא מדברים אלי כל כך...מה לגבי פרקי אבות?
ליצור תמונה של טבע?
אפשר לנסות עוד?לא יודעת. אני אחשוב על זה. אם יש עוד רעיונות, אשמח. הרעיונות של הבינה לא מדברים אלי כל כך...
נסיתי לפי ההנחיה ב Designerאפשר לנסות עוד?
באדיבות:
Gemini
רעיון לציור המגדיר את פרקי אבות:
שם הציור: "עץ החכמה"
תיאור הציור:
משמעות הציור:
- במרכז הציור עומד עץ גדול וחזק, שורשיו פרושים עמוק באדמה. ענפי העץ מתפרשים לכל עבר, נושאים עלי ירוק ומבריק.
- על גזע העץ חקוקים פסוקים נבחרים מפרקי אבות, בכתב עברי עתיק. כל פסוק מוקף באור זהוב, המדגיש את חשיבותו וחוכמתו.
- בין ענפי העץ יושבים דמויותיהם של חכמי ישראל, מגדולי התנאים והאמוראים. כל דמות אוחזת בספר או מגילה, ומלמדת תורה לתלמידים היושבים סביבה.
- ילדים קטנים מטפסים על העץ, קוטפים פירות ומאכילים אותם לחכמים. פירות אלה מסמלים את הידע והחוכמה שהחכמים מעבירים לדור הבא.
- אור השמש זורח על הציור, ומאיר את כל הדמויות והעצים. אור זה מסמל את אור התורה, המאיר את העולם ומביא ידע וחוכמה.
הציור הזה יכול להגדיר את פרקי אבות כמקור ידע וחוכמה, כמקור השראה לדורות, וככוח מניע להפצת אור התורה ברחבי העולם.
- עץ החכמה מסמל את פרקי אבות, כמקור ידע וחוכמה לדורות.
- השורשים העמוקים מסמלים את יסודות התורה, שהונחו על ידי משה רבנו בהר סיני.
- הענפים המתפרשים לכל עבר מסמלים את התפשטות התורה ברחבי העולם.
- הפסוקים החקוקים על גזע העץ מסמלים את חשיבות לימוד התורה וקיום מצוותיה.
- החכמים היושבים בין הענפים מסמלים את גדולי ישראל, שהקדישו את חייהם ללימוד התורה והוראתה.
- הילדים המטפסים על העץ מסמלים את הדור הבא, שילמד מהחכמים ויקיים את מורשת התורה.
- אור השמש מסמל את אור התורה, המאיר את העולם ומביא ידע וחוכמה.
הערות:
אני מקווה שרעיון זה יעזור לכם ליצור ציור יפהפה ומשמעותי המייצג את פרקי אבות.
- ניתן לשנות את הפרטים בציור בהתאם לטעם האישי ולפרשנות שלכם את פרקי אבות.
- ניתן להוסיף עוד דמויות ופרטים לציור, כדי להעשיר אותו עוד יותר.
- ניתן להשתמש בטכניקות ציור שונות, כדי ליצור אפקט ייחודי ומרשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: