תודה רבה רבה @אין עוד מלבדו!!מומלץ לשלוח את הקובץ באיכות גדולה יותר כדי שהתוצאה תהיה יותר מוצלחת..
עכשיו ראיתי ש @אין עוד מלבדו הוציאה תמונות מדהימות אבל עם כבר עשיתי אולי יוכל לעזור גם:אשמח לעזרה דחופה מהמומחים..
לא מצליחה ליצור את התוצאה המבוקשת... אם מישהו יוכל לנסות אשמח מאד!!
תמונה של כדור פורח שלם בגווני הוורוד, עף בשמים. בתוך הסל של הכדור הפורח עומדות 2 תלמידות בית ספר חמודות , אחת בגיל 8 ואחת בגיל 12 , מחייכות ומסתכלות לשמים, בסגנון מצוייר, 3D. לובשות חולצה מכופתרת בצבע תכלת, חצאית כפלים כחולה השיער שלהן בצבע חום , אסוף לקוקו או צמה. מתחת רואים את הארץ קטנה מרחוק, מסביב יש עננים ומאחור יש קשת בענן מנצנצת. במבט מלמעלה. שיראו את כל הכדור פורח במלואו.
אם אפשר שיהיה בפורמט אנכי.
תודה ענקית מראש!!!
יצא מדויק מבחינת המיקום והאלמנטים רק הסגנוןאם עוזר..
תודה התכוונתי לסגנון כמו שיצא לךניסיתי כל מיני, נראה לי שהתמונה שיצא לכם מאוד יפה.
לגבי הצד של הבקבוק בתמונה, תמיד אפשר להפוך את התמונה.
אין צורך בהנחה (:
תודה,תודה התכוונתי לסגנון כמו שיצא לך
זה מאד יפה ישר כוח למרות שמבחינת המיקום
של האלמנטים והפורפורציה יכול לצאת יותר טוב,
אני מעדיף יותר משהוא דומה למה שיצא לי
עם רקע בהיר יותר והבקבוק יהיה בצד
עוד הגדרה שהבאתי לו זה שיראה כאילו הבקבוק יוצא מהתמונה
בכול אפן יצא מדהים ושיהיה לכולנו שנה טובה
אם התמונה שיצרתי לא יכולתי להשתמש רציתי לקנות אותה מפוליתודה,
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה "שיראה כאילו הבקבוק יוצא מהתמונה"
אגב עשיתי חיפוש מאיזה פרחים עשויים טיפות באך ואתם הכנסתי לתמונה : )
אם מפריע לך בתמונה שלך שהבקבוק לא באמצע ניתן לעשות הרחבת תמונה רק מצד אחד ככה שהבקבוק בסוף יהיה בצד.
לדוג'
צפה בקובץ המצורף 1794540
ניסיון אחרון חינמי אבל עם קרדיט הפעם.אם התמונה שיצרתי לא יכולתי להשתמש רציתי לקנות אותה מפולי
אבל לא מצאתי את זה והתכוונתי שמי שיראה את התמונה מרחוק מה שיתפוס אותו יהיה הבקבוק
שהפוקוס יהיה על הבקבוק ושיראה תלת ממדי אבל אם אתם רוצים לנסות להתפרע וליצור כול
תמונה שעולה בדעתכם אדרבה תנסו העיקר שהתמונה תתאים לפרסומת
מושמושמושמושמושמושלם כזה רציתי כזה ראה וקדש גם הפקק מתאים בדיוקניסיון אחרון חינמי אבל עם קרדיט הפעם. צפה בקובץ המצורף 1794605
מדהים תודה רבה!!!עוזר? אם לא אשמח שתכווני יותר..
יא מהממם ממש תודה רבה!!
ואוו איזה עזרה ממש תודה!עוזר? אם לא אשמח שתכווני יותר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: