אני צריכה די דחוף
תמונה מלמעלה של שולחן חגיגי (ללא אנשים) מעוצב, עם ראנר בצבע ורוד שמודפס עליו חג שמח - משפחת מאירי , כוסות זכוכית, צלחות ,
ןגם המפיונים בד שהם בצבע ורוד סט
תודה
אני מנסה ליצור ולא יוצא לי כמו חלומותי אשמח לניסיונכם
אני צריכה די דחוף
תמונה מלמעלה של שולחן חגיגי (ללא אנשים) מעוצב, עם ראנר בצבע ורוד שמודפס עליו חג שמח - משפחת מאירי , כוסות זכוכית, צלחות ,
ןגם המפיונים בד שהם בצבע ורוד סט
תודה
אני מנסה ליצור ולא יוצא לי כמו חלומותי אשמח לניסיונכם
אשמח לעזרה דחופה מהמומחים..
לא מצליחה ליצור את התוצאה המבוקשת... אם מישהו יוכל לנסות אשמח מאד!!
תמונה של כדור פורח שלם בגווני הוורוד, עף בשמים. בתוך הסל של הכדור הפורח עומדות 2 תלמידות בית ספר חמודות , אחת בגיל 8 ואחת בגיל 12 , מחייכות ומסתכלות לשמים, בסגנון מצוייר, 3D. לובשות חולצה מכופתרת בצבע תכלת, חצאית כפלים כחולה השיער שלהן בצבע חום , אסוף לקוקו או צמה. מתחת רואים את הארץ קטנה מרחוק, מסביב יש עננים ומאחור יש קשת בענן מנצנצת. במבט מלמעלה. שיראו את כל הכדור פורח במלואו.
אם אפשר שיהיה בפורמט אנכי.
תודה ענקית מראש!!!
יש לי משהו בתיק עבודות, תראי אם זה בכיווןאין אף אחד שיכול ליצור סוכה?
וואו, ממש תודה רבה לךכדי שאצליח בע"ה להמשיך לעשות לכם את הקישוט אני אשמח אם תוכלו לכתוב על כל אחד מהמילים מה אתם רוצים שיהיה. למשל יחידה ליחדך- מישהו אומר ק"ש.. ואם רוצים תמונה של רב מסויים כמו ברה כחמה אז לכתוב את שמו.. פשוט זה יקל עלי מאוד את העבודה, כי ככה אני צריכה כפול- גם "לתרגם" מהתמונה מה הרעיון שאתם רוצים לעשות וגם ליצור. וגם אני לא תמיד מבינה מה בדיוק העיקר- הרב המסויים או רק השמע ישראל וכו.. לכן אני אשמח ממש אם תוכלו לכתוב פשוט על כל אחד את הרעיון היפה שלכם..
אשריכם!
דחוף עזרה ענקיתמקפיצה !!מאוד דחוף לי לצורך קישוט לסוכות !!
אלופות מה שאתן עושות !!
אשמח אם מישהו יכולה לעשות כאן עיטורים מלכותי
מסגרת לכיתוב ארוך על הרוחב בסגנון חסידי כבד שיהיה צר המסגרת
אם זה אפשר גם אותו דבר מסגרת לכיתוב עם כל נגינה מהצד
מסגרת צרה וארוכה על הרוחב למלל, בצד כלי נגינה
תודה רבה אין מילים !!!
יש גם כמה בעמוד 304 האם מתאים ?אם אפשר תמונה של חסידים סביב שולחן, אוכלים ושמחים.
כן, מצוין, תודה!!יש גם כמה בעמוד 304 האם מתאים ?
צפה בקובץ המצורף 1794284צפה בקובץ המצורף 1794285צפה בקובץ המצורף 1794286צפה בקובץ המצורף 1794287
תודה רבה רבה @אין עוד מלבדו!!מומלץ לשלוח את הקובץ באיכות גדולה יותר כדי שהתוצאה תהיה יותר מוצלחת..
עכשיו ראיתי ש @אין עוד מלבדו הוציאה תמונות מדהימות אבל עם כבר עשיתי אולי יוכל לעזור גם:אשמח לעזרה דחופה מהמומחים..
לא מצליחה ליצור את התוצאה המבוקשת... אם מישהו יוכל לנסות אשמח מאד!!
תמונה של כדור פורח שלם בגווני הוורוד, עף בשמים. בתוך הסל של הכדור הפורח עומדות 2 תלמידות בית ספר חמודות , אחת בגיל 8 ואחת בגיל 12 , מחייכות ומסתכלות לשמים, בסגנון מצוייר, 3D. לובשות חולצה מכופתרת בצבע תכלת, חצאית כפלים כחולה השיער שלהן בצבע חום , אסוף לקוקו או צמה. מתחת רואים את הארץ קטנה מרחוק, מסביב יש עננים ומאחור יש קשת בענן מנצנצת. במבט מלמעלה. שיראו את כל הכדור פורח במלואו.
אם אפשר שיהיה בפורמט אנכי.
תודה ענקית מראש!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: