לא משעמם לי אבל משתדלים לעשות חסד עם יהודיםאם משעמם למישהו... מעניין אותי איך זה ייראה בלילה
לא משעמם לי אבל משתדלים לעשות חסד עם יהודיםאם משעמם למישהו... מעניין אותי איך זה ייראה בלילה
שמא דברים כאילו? אם לא תדייק אותי יותראני אשמח לתמונה הדשא של השני לא יותר ירוק משלך
סגנון כזה פחות או יותר
אולי סוג תמונה של חתונה
וליד זה שיהיה כתוב חצי שנה
תודה רבה!!
החסידים איחרו את הטיסה והצטרפו כעבור כמה שעותתודה רבה
אין פה אפילו חסיד אחד ???????
תודה רבה על כל התמונת היפות עם אפשר תמונות שלידים חסדים מנקים לפסח את המשחקים
אפשר בבקשה תמונה של חצי שנה (חצי שנה מהחתונה)
תודה ענקית!
יואו מהמםםם
תודה רבה אין דברים כאלה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תודההחסידים איחרו את הטיסה והצטרפו כעבור כמה שעותצפה בקובץ המצורף 1625596
אשמח מאד לתמונה של ליל הסדר, כמו סלון אמיתי בבית יהודי, בסגנון של אלמנטריק, וקסברגר וכ'.
כסאות מעץ בשילוב זהב עם ריפוד, מפה לבנה, כלי כסף, וכ' ללא אנשים. בתודה מראש!
אני משער שהקושי הוא בעיקר סביב הכיתובים בעברית (כי חשק לעזור לאנשים שאתם לא מכירים, נראה שיש לכם בשפע), ולכן אציע שינוי קונספט להפגנות תמיכה ברחבי העולם, ילדים יהודיים אותנטיים מפגינים במקומות שונים בעולם, עם שלטים 'where is grandpa' או 'grandpa now', (או ליד החומה הסינית עם כיתוב '爷爷现在来看望我').אני צריך תמונה של ילדים חרדים אוטנטיים (כמו ש @ayala bimuy הביאה לפני כמה הודעות) מפגינים (חוסמים כביש) עם שלטים שכתוב בהם בעברית 'סבא בוא לבקר אצלנו', 'הנכדים דורשים ביקור', 'ביקורים - עכשיו', (לא חייב את כל הסיסמאות).
עוד יותר טוב אם זה יהיה על רקע גשר המיתרים בירושלים, ועל הגשר עצמו גם תהיה כרזה ענקית עם אחת הסיסמאות הנ"ל.
אני רוצה את זה בסגנון יותר שאני מתסכל עלהשדה של השני ורואה שהדשא שלו לא ירוקשמא דברים כאילו? אם לא תדייק אותי יותר
אשמח למשה בתיבה.
תודה רבה
מהמם ממש.
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: