תודה רבה על כל ההשקעה המדהימה והעזרה הרבה!
תודה רבה על כל ההשקעה המדהימה והעזרה הרבה!
באיזה אתר עשית את זה?
מייקרוסופט דיזיינרבאיזה אתר עשית את זה?
אשמח אם מישהו יכול ליצור לי תמונה של ילדה חמודה מחייכת בת 7-8 מדברת בטלפון עם חוט (מפעם) עם גרביונים ושרוול ארוך בסגנון הזה
תודה רבה
מותר לבקש עוד פעם?
תודה רבה על העזרה!ואולי זה?
צפה בקובץ המצורף 1745287
תודה רבה על העזרה!ואולי זה?
צפה בקובץ המצורף 1745287
אפשר בבקשה עם דמות לא חסידית לא 'חרדית כבידה' (מדובר במשפחות קירוב)
איך היא אמורה להיראות? דתי לאומי?אפשר בבקשה עם דמות לא חסידית לא 'חרדית כבידה' (מדובר במשפחות קירוב)
לאו דווקא. אפשר חרדי מודרניאיך היא אמורה להיראות? דתי לאומי?
סגנון קצת אחרמותר לבקש עוד פעם?
תמונות מדהימות ומתוקות אבל הייתי מעדיפה שיער כהה יותר
אם זה אפשרי- טנקס סו מוטש!
בינתיים לא נמצאה הבינה שיודעת לייצר תפילין.משהו יכול ליצור לי תמונה של סיבוב שערים? ( קבוצה של יהודים עם תפילין מתפללים בשערי הר הבית ושוטרים בשערים ובחולצה יש קריעה לזכר בית המקדש)
ממיס....סגנון קצת אחר
אני זקוק לתמונה של יהודי צדיק מכניס אורח עני לביתו ומאכילו
תודה רבה
העיצוב של התמונה ששלחת למטה ואז למעלה שורות לכתוב ברכה להורים מתלמידה לאמא תודה.מה בתחתית?
אשמח מאד אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של פיצה בצורת בית,
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: