הרבה יותר חי, תודה! הסגנון יפה, הכובע שעל הילד קצת מוזר.. והחולצה של האבא קצת פתוחה מדי..יצא לי גם את זה... האנשים יותר חיים הסגנון פחות, או שלא?
צפה בקובץ המצורף 1745282
הרבה יותר חי, תודה! הסגנון יפה, הכובע שעל הילד קצת מוזר.. והחולצה של האבא קצת פתוחה מדי..יצא לי גם את זה... האנשים יותר חיים הסגנון פחות, או שלא?
צפה בקובץ המצורף 1745282
הרבה יותר חי, תודה! הסגנון יפה, הכובע שעל הילד קצת מוזר.. והחולצה של האבא קצת פתוחה מדי..
ואולי זה?הרבה יותר חי, תודה! הסגנון יפה, הכובע שעל הילד קצת מוזר.. והחולצה של האבא קצת פתוחה מדי..
תודה רבה על העזרה!
אפשר לשלוח את התמונות בזיפ
אפשר לשלוח את התמונות בזיפ
אבקש שוב יש מצב לרקע לשנה טובה לכתוב על המכתב ברכה ..?
ממש תודה
אשמח מאד אם משהו יכול לעשות לי לוגו ליום נישואין מספר 23 של ההורים. תודה רבה!
ממש תודה
תודה רבה!!! ממש יפה!!
מה בתחתית?ממש תודה
יש מצב כזה אך עם שורות לכתוב ברכה למעלה וזה בתחתית תודה לך.
מחפש איור של ילד או בחור השב הביתה במובן של חזרה בתשובה
שמתאים לשיר של ישי ריבו לשוב הביתה.
אולי מישהו שחוזר הביתה ברכבת (מתאים למילות השיר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: