@הדס גרשון
אין מילים!!!
אין מילים!!!
תודה רבה! וכתתו חרבותם לאיתים מצויין... לשתיים הנוספות אשמח לעוד אם אפשר
תנסי דרך האתר הזה, לי האתר חסום@יופלה אפרסק, אפשרי להפוך לי את זה ללוגו על רקע שקוף?
-אם אפשר בבקשה תמונה של מריו עם אף ארוך ארוך...
על רקע של המשחק
אשמח מאוד
תודה רבה
רוצה לדייק אותי איך לשפר?תודה רבה! וכתתו חרבותם לאיתים מצויין... לשתיים הנוספות אשמח לעוד אם אפשר
מעניין, העתקתי את הטקסט לליאנרדו וזה מה שקיבלתי:כמה ניסיונות
אם מישהו אחר רוצה לנסות על בסיס הפרומפט שלי, בבקשה
על הספר תורה התייאשתי מראש
pixar style photo of a kindergarten, girls wearing dresses, tights and shoes, with braids and a bow, sitting on low chairs around the room, in the center is a small table covered with a white tablecloth and 2 candlesticks on it, 2 braided loaves of bread, wine, a silver cup on a silver plate, with a littler girl wearing a white kerchief on her hair, hands covering her eyes, standing next to the table,
שימו לב שהבנות עושות את הצורה הזה - שזה סימן נוצרי לתפילה, אך לא הצלחתי להתפטר מזה
צפה בקובץ המצורף 1732757צפה בקובץ המצורף 1732758צפה בקובץ המצורף 1732761צפה בקובץ המצורף 1732762צפה בקובץ המצורף 1732765
צפה בקובץ המצורף 1732773צפה בקובץ המצורף 1732774
נחמד, אגב, לפחות הידים לא מחוברות ב"תפילה"מעניין, העתקתי את הטקסט לליאנרדו וזה מה שקיבלתי:
דיזיינר חסום לי בנטפרי.נחמד, אגב, לפחות הידים לא מחוברות ב"תפילה"
אני הכנתי בדיזיינר.
תצרף לי את התמונה.@RGS
אשמח אם אפשר,
התמונות שיצרת של הבנות שקוראות בספר, היו משגעות התלהבתי אז מבקשת אם אפשר אותו סגנון ....לגן בנים חרדי.
כן, סגנון יותר חרדי... ילדות עם ברכיים מכוסות, ילדים עם שיער קצוץ יותר וכיפות חלקותתודה רבה! וכתתו חרבותם לאיתים מצויין... לשתיים הנוספות אשמח לעוד אם אפשר
בבקשה@יופלה אפרסק
הכנתם תמונה יפהיפיה של שולחן שבת בנות, אפשר אותו סגנון גן בנים חרדי, ילד עושה קידוש? ממש אשמח לאותו סגנון ילדים
אמאלה איזה משגע!!!! וואו, וואו וואו
@יופלה אפרסק ממש תודה!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: