אפשר תמונה של רועה צאן (לא מיושן מידי) שמנהיג עדר של כבשים שהולכות אחריו בטור על גבעה קטנה
אפשר תמונה של רועה צאן (לא מיושן מידי) שמנהיג עדר של כבשים שהולכות אחריו בטור על גבעה קטנה
@שרה UI/UX
תודה רבה רבה!
זה מיוחד ממש! אנסה לשפץ אורך וכדו' בפוטושופ...
יש אפשרות לתמונה כמו הראשונה - סגנון ריאלסטי ואמיתי אבל בלי סרפן
ועוד אחת עם ילקוט על הגב
ועוד אחת נוספת: ילדת בית ספר יושבת בקטר עם רכבת בעלת לפחות 3 קרונות אותו דבר(שאת הקרונות יראו מהצד ולא מהפרונט) אני צריכה את זה לרעיון של מעגל השנה...
ממש תודה על הנדיבות והזמן שאת מקדישה!
אין לי זמן ליצור משהו חדש אז מעלה לך יצירות וטיוטות שלי מאתגרים קודמיםאפשר לבקש סדרת תמונות שעוסקות בתשעה באב?
זה יכול להיות אנשים יושבים על הרצפה בבית הכנסת, בכותל, אדם עומד למול בית המקדש השרוף ועושה קריעה, או כל תמונה של חורבן. תודה מראש!!
לא ממש הצלחתי ליצור את מה שביקשתועוד אחת נוספת: ילדת בית ספר יושבת בקטר עם רכבת בעלת לפחות 3 קרונות אותו דבר(שאת הקרונות יראו מהצד ולא מהפרונט) אני צריכה את זה לרעיון של מעגל השנה...
באמת נראה לי משימה בלתי אפשריתלא ממש הצלחתי ליצור את מה שביקשת
מעלה בכל זאת אולי כן תרצי להשתמש או שזה יעזור למישהו אחר פה
צפה בקובץ המצורף 1720162
צפה בקובץ המצורף 1720164
צפה בקובץ המצורף 1720166
לא חושבת שזה משהו שא"א ליצורבאמת נראה לי משימה בלתי אפשרית
אולי @הדס גרשון תצליח לעשות משהו
אני אנסהבאמת נראה לי משימה בלתי אפשרית
אולי @הדס גרשון תצליח לעשות משהו
עוד בקשה:
תמונה שתביע את המדרש:
"בשעה שברא הקדוש ברוך הוא את אדם הראשון נטלו והחזירו על כל אילני גן עדן ואמר לו ראה מעשי כמה נאים ומשובחין הן וכל מה שבראתי בשבילך בראתי, תן דעתך שלא תקלקל ותחריב את עולמי." (קהלת רבה).
תמונה קסומה כזו - בסגנון צבעי מים. עם המילים שלהלן - מופיעות אבל לא מסתירות את עיקר התמונה.
בגודל שיהיה אפשר להדפיס 80*30 ס"מ.
תודה גדולה ממש.
אשמח אם מישהו יכול ליצור לי תמונה של סכין כסף בשילוב זהב מפואר ונוצץ
ותמונה של חלה קלועה טריה ועסיסית עם חתיכה פרוסה
ואם אפשר שיהיה כמה שיותר איכותי ובסגנון אמיתי (לא ציור כמו שיש הרבה בבינה מלאכותית)
באיזו תוכנה זו?לא ממש הצלחתי ליצור את מה שביקשת
מעלה בכל זאת אולי כן תרצי להשתמש או שזה יעזור למישהו אחר פה
צפה בקובץ המצורף 1720162
צפה בקובץ המצורף 1720164
צפה בקובץ המצורף 1720166
בדזיינרבאיזו תוכנה זו?
ומה כתבת לו?
אשמח אם אפשר ליצור תמונה נפרדת של סכין כסף בשילוב זהב מפואר ונוצץ בזווית כזו (שיראה כמו סכין שחותך את החלה)
התמונה חסומה לי, תעלי שובאשמח אם אפשר ליצור תמונה נפרדת של סכין כסף בשילוב זהב מפואר ונוצץ בזווית כזו (שיראה כמו סכין שחותך את החלה)
צפה בקובץ המצורף 1720318
התמונה חסומה לי, תעלי שוב
@שרה UI/UX
תודה רבה רבה!
זה מיוחד ממש! אנסה לשפץ אורך וכדו' בפוטושופ...
יש אפשרות לתמונה כמו הראשונה אבל בלי סרפן
ועוד אחת עם ילקוט על הגב
ועוד אחת נוספת: ילדת בית ספר יושבת בקטר עם רכבת בעלת לפחות 3 קרונות אותו דבר(שאת הקרונות יראו מהצד ולא מהפרונט) אני צריכה את זה לרעיון של מעגל השנה...
@הדס גרשון
תודה רבה על הסבלנות!
אם יש אפשרות ליתר התמונות שפירטתי אשמח מאד,
כפי שכתבתי אפילו בתשלום.
אני צריך תמונה של ילד חרדי כבן 6 קוטף כוכב בלילה
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: