אם אפשר ליצור לי ילד חסידי בערך בגיל 10 שמנשק ספר קודש או ספר תורה
בתודה מראש
וואו
תודה רבה!וואו
לוצ'י יש סיכוי שאתם עושים איזה מדריך בנושא יצירת דמיות יהודיות בAI
אתם עושים מטורף
מייקרוסופט דיזיינר חסום לי בנטפריתודה רבה!
אין הרבה מה להדריך, הפרומפט הבסיסי הוא (במייקרוסופט דיזיינר): יהודי חרדי עם שיער קצוץ וחתיכת שיער דק ומסולסל צמוד לכל לחי.
למרות שהיום משום מה, הבינה לא כל כך קלטה טוב את הפרומפט הזה.. אולי בגלל כל מיני שינויים שעושים בה עכשיו..
זה מה שיצא אחרי הרבה ניסיונות... היד יצאה בלי פורפורציהאבל חוץ מזה זה נראה לך בסדר? לא מבינה כל כך בלבוש חסידי מקווה שקלעתיוואו!!! ממש יפה
זה ממש מתקרב למה שאני צריכה, קודם כל תודה!!
בעיקרון רציתי יותר שיראו את הרחוב והאיש יחסית קטן בתמונה, אבל אולי אני אצליח להמשיך את הסמטה בפוטושופ. גם הבגדים נראים מיקס כזה - כובע חסידי + קנייטש , חליפה אורכה עם סיומת של פראק... חח
אבל אני אנסה לסדר את זה ידנית.
אפשר להוציא את זה בפרופורציה של פורטרט? הכוונה , תמונת אורך ולא ריבוע?
בתאבון!אין מילים
אני רוצה גם חלה וביר משובח של צונט
יש אפשרות?
כזה?שלום וברכה
האם אפשר בבקשה ליצור תמונה שכביכול מסתכלים מלמטה על ספריית קודש גדולה שהיא בעצם בתוך מגדל והספרייה מחפה את כל הקירות ולמעלה יש אור כזה
תודה רבה
אלופה אין מילים!!!!זה מה שיצא אחרי הרבה ניסיונות... היד יצאה בלי פורפורציהאבל חוץ מזה זה נראה לך בסדר? לא מבינה כל כך בלבוש חסידי מקווה שקלעתי צפה בקובץ המצורף 1703432צפה בקובץ המצורף 1703417
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: