דיזיינר כל מה שהעלתי לפרוג עד 28/4/2024 זה בינג, כל מה שהעלתי מאז עד 8/5/2024 (סוף בינהזמנים) זה דיזיינר.נדיר. באיזו פלטפורמה?
משם והלאה אני מאוד משתדל לכתוב בכל הודעה במה יצרתי
דיזיינר כל מה שהעלתי לפרוג עד 28/4/2024 זה בינג, כל מה שהעלתי מאז עד 8/5/2024 (סוף בינהזמנים) זה דיזיינר.נדיר. באיזו פלטפורמה?
אהה, פשוט חשבתי שאתם על נטפרי. והאתרים הללו חסומים בנטפרי. אוקיי.דיזיינר כל מה שהעלתי לפרוג עד 28/4/2024 זה בינג, כל מה שהעלתי מאז עד 8/5/2024 (סוף בינהזמנים) זה דיזיינר.
משם והלאה אני מאוד משתדל לכתוב בכל הודעה במה יצרתי
מתחילת הזמן אני על נטפרי, ויוצר על נייטקפה וpromeai, וקצת לאונרדו ולקסיקהאהה, פשוט חשבתי שאתם על נטפרי. והאתרים הללו חסומים בנטפרי. אוקיי.
וואוו
את התיאור של הילד למדתי ממך חחוואוו
מה הפרומפט?
את זה אף פעם לא ניסיתי.בעל חזות יהודית אוקטודוקסית הכוללת חולצה לבנה
באיזה בינה עשית את זה?את התיאור של הילד למדתי ממך חח
ילד יהודי חרדי לובש חולצה לבנה מכופתרת. כיפה שחורה . שיער קצוץ, ללא שיער על המצח. חתיכת שיער דק מסולסל צמוד לכל לחי. לידו יושב אבא שלו, בעל חזות יהודית אוקטודוקסית הכוללת חולצה לבנה, שניהם מסתכלים ביחד באותו הספר, הספר מאיר להם את הפנים, התמונה משדרת אושר. רקע לבן. ריאליסטי
של מייקרוסופטבאיזה בינה עשית את זה?
באיזו בינה זה? וואו!
באיזו מנוע בלאונרדו? לי לא יוצא שם שום דבר דומה...ניסיתי מההדרכה שלכן להוציא משהו בלאונרדו
וואו
לגוי הזה ממש קשה ליצור יהודים
לבינתיים זה מה הצלחתי
צפה בקובץ המצורף 1693890צפה בקובץ המצורף 1693892
שאטרסטוקבאיזו בינה זה? וואו!
אפשר להשתמש בתמונות הללו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: