דבר איתם - 0504278844מחיר?
לנו עלה 400 ל3 שעות. באמת מקום מטורף יפה מפנק ונקי ברמותתתתלנו עלה 350 לשעתיים
אין לי אותוולשלוח לי למייל את יכולה?
תודה, נשמע מקומות מצויניםאגב לגבי יציאות בלי בריכה ספא וכו, יש את יער הקקאו שעושים סדנאות שוקולד (נמצא בתלפיות רבנות מהדרין חלב ישראל) יש את כד וחומר בירושלים (צביעה של כלים נשמע מוזר אבל זה כיף ברמות!) יש את מסעדת אמא בקרית ענבים שזה צמוד לירושלים בשרי הרב רובין רמה גבוהה ואווירה מהממת. ויש את הדברים הרגילים כמו באולינג קארטינג וכל מיני מסעדות נחמדות
בספא של מלון ליטוב יש בריכה גדולה (ומחוממת-למיטב זכרוני, מומלץ לשאול באופן אישי) גקוזי גדול סאונה (נראה לי שגם חם וגם קר) חדר טיפולים ועוד מומלץ להתקשרמה יש שם?
אפשר את הטלפון?זה סקיי ספא בחשמונאים. מומלץ מאד! צפה בקובץ המצורף 1584384
היי אפשר קישור/פרטים של המקום הזה?ובטח קריספול ברמות = זה 100% או 200% פרטי
נראה פיצי ממשהי, יש גם צימר פנינת המור בחשמונאים- עם בריכה כיפית -עולה גרושים 550 ללילה (יש סיכוי שהם העלו את המחיר)- היינו שם לפני שנה ונהנינו ברמותתתת, המספר שלהם: 0542201189 מצרפת תמונות:
צפה בקובץ המצורף 1590353
זה קטן- אבל חמוד- והבריכה ממש גדולה (לא בריכת עמודים מעצבנת- אלא בריכה גדולה)- יש שם חצר קטנה וחמודה והמטבח חמוד- ויש שם מה שצריך- למה צריך יותר גדול מזה?- זה יחידה לזוג, לא אולם התעמלות- וגם לא גרים שם- רק נמצאים לילה או שניים..נראה פיצי ממש
זה בעצם מפעל שוקולד קטן שנמצא בתלפיות, יש שם כל הזמן סדנאות אתם מקבלים הדרכה על השוקולדים השונים ומכינים בעצמכם פרלינים בכל מיני מילויים יש גם סיור במפעל הקטן שלהם. בסך הכל חוייה של שעה וחצי כזה, בתור חובבת שוקולד רצינית זה מקום מושלם בעיניי אבל כמובן כל אחד ומה שמעניין אותו...תודה, נשמע מקומות מצוינים
תוכלו לפרט יותר על יער השוקולד, מה עושים, כמה עולה, למי מתאים וכדו'?
0535929997אפשר את הטלפון?
או את הקישור לאתר ? (אם יש...)
יש ברכה בהר הדר נקיה וגדולה
דווקא על הבריכה בהר אדר היה המוןן שמועות ממש לא מרנינותבכל אופן אני יכולה להמליץץ על הר אדר ויש משהו חדש ברמות נקרא קריספול
תבררי
בשתיהם לא נראה לי צפו בנו
והיה אחלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: